perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kusiasiaa taas

Jatketaan kusilinjalla, sillä siitä riittää juttua.

Mikään ei ole kesällä mukavampaa kuin työpäivän jälkeen noukkia alepasta pari läpinäkymätöntä pulloa ja pitkäripaisesta halvinta mahdollista skumppaa ja suunnata jonnekin mukavaan puistoon kavereiden kanssa.

PAITSI JOS ON TYTTÖ!

Alkoholi poistaa nestettä ja sitten koko ajan pissattaa (tää on sit hei yleistietoa, mm. kofeiini aiheuttaa saman). Pojilla on helppoa vaan kääntää nassu ja massu jonnekin puskan näköisen suuntaan (tai rappukäytävän tai pysäkin tai kadunkulman) ja homma jatkuu.

Jos sen sijaan on tyttö, ei asia ole näin selkeä. Ensin on selvitettävä onko alueella mahdollisesti yleivessaa (yök). Jos ei, on selvitettävä olisiko lähellä jotakin kahvilaa tai mäkseriä, jonka vessaa voisi kentien käyttää maksavaa asiakasta törkeästi näytellen. Harvoin on näitä kumpaakaan. Sitten onkin jo vähän ikävämpi tilanne. Puska ja kyykkypissa ei ole mieluinen ratkaisu, jos ikää on jo yli 20 tai promilleja alle 2. Jos tilanne on niin paha, että on nöyrryttävä ja kustava puskaan, on sekin oma shownsa. Täytyy raahata paperia mukanaan, varoa, ettei kuse kintuilleen, pyydettävä kolme (tyttö)kaveria näkösuojaksi ja kestettävä nöyryytys, kun nousee pensaasta ja yrittää pokerina kävellä takaisin viltille jatkamaan brenkuttelua. Ja sama homma 10 minuutin päästä!

Kaikki tämä stressaus vie ilon puistohengailusta. Nyt vinkkejä kehiin!

Ei kommentteja: