lauantai 23. elokuuta 2008

Hissi

Miten on mahdollista, että hissi on aina väärässä paikassa. Kun on kiire kouluun tai töihin roskapussit kainalossa, niin tietysti hissi on alimmassa kerroksessa. Kun tulee kotiin mukanaan hullu kassi kirjoja tai ruokaa (oliskin joskus), niin hissi on aina ylimmässä kerroksessa.

Kellonajalla ei ole tässä mitään merkitystä, vaikka voisi kuvitella että aamuisin hissi onkin juuri useimmiten alhaalla ja iltapäivisin jossakin kerroksessa. Ihan sama lähdetkö toihin illalla ja tuletko kotiin keskellä päivää, hissi on jotenkin mystisesti juuri kauimpana sinusta.

Välillä tässäkään ei ole riittävästi kärsimystä. Kun tulet superväsyneenä kotiin raahaten kauppakasseja sun muuta sälää mukanasi nälissäsi ja kuumeessa, näet ulko-oven lasi-ikkunasta, että hissi on alhaalla ja sen valo loistaa kuin beetlehemin tähti. Ilo on jo ylimmillään, ja voit kuvitella kuinka korkkaat shamppanjapullon heti kotiin päästyäsi juhlan kunniaksi. Kunnes kuulet jostakin ylhäältä kun ovi paiskataan kiinni. Yrität juosta hissille, mutta turhaan, joku laiska paskiainen kolmoskerroksesta on jo tilannut hissin.

2 kommenttia:

merja kirjoitti...

Oikein pistää raivostuttamaan tollaset ihmiset, jotka raivoo kaikesta.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

No sama täällä, en voi käsittää.

/Henssu