lauantai 6. syyskuuta 2008

Testerit

Ketkä aina varastaa meikkitesterit kaupoista? Ja vielä ne värit joita itse olisi halunnut testailla. Todennäköisesti teinit, joiden mielestä on siistiä varastella ja saada hulluna "uusii" meikkei.

Tai sitten pihit keski-ikäiset ämmät, jotka säästävät ihan hirveästi rahaa kahvipullia varten nappaamalla sinisen ripsarin ja pinkin huulipunan testereistä mukaansa.

En haluis nähdä tällasen ihmisen kotia, joka mielellään käyttää huulipunaa, jota on testaillut muutama mummeli, 20 teiniä ( joista 18 on nuollut vähintään 10 eri ihmistä), muutama huuliherpes-naama, pari draqsua, 50 "normaalia" ihmistä ja joku satunnainen oksennukselta haiseva spurgu.

Kuten joku viksumpaa sorttia oleva 13-vuotias ilmaisi asian kaverilleen erittäin tyhjentävästi meikkiosastolla jo vuonna 2001: "Siis et kai sä oikeesti aio laittaa tota, mieti kuka finninaama sitä on voinu käyttää!"

2 kommenttia:

merja kirjoitti...

No nii-i. Ja mitä vitun järkee siinä on että pöllii sen testerin? Jos pölliä meinaa niin eikö nyt ois vähän fiksumpaa pölliä se ihan avaamaton ja käyttämätön paketti? Luuleeko joku, että jos sattuu jäämään kiinni ni kytät kirjottaa rekkariin "testerin nyysiminen" ja se näyttää sitte paremmalta ku "näpistys"?

Ettekö muuten oo mainostanu teidän mahtavaa blogianne tarpeeks ku tääl ei kukaan kommaa? Parempaa tekemistä kun ei voi olla.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Hyvä lukijamme!

Hienoa, että olet ollut aktiivinen ja ottanut kantaa! Blogia on mainostettu tosiaan liian vähän!