tiistai 7. lokakuuta 2008

Luukulle tunkijat

Keitä luulee olevansa ne idiootit, jotka tunkee sairaalassa, postissa, kirjastossa, kioskissa, ihan missä vaan, kyselemään jotakin typerää asiaansa luukulle, kun siinä on jo joku muu asioimassa, se kenen vuoro nyt on! Ärsyttävimpiä ovat tapaukset "mä vaan nyt äkkii kysyisin tässä välissä, että.....".

Tänään juuri lääkärissä eräskin henkilö on varaamassa aikaa, kun sisään pamahtaa raivoisa eukko juosten vauhkona ympäri aulaa huutaen, että saatanan labyrintti koko paikka, missä on huone kahdeksan, missä on huone kahdeksan. Tottakai sitten pitää tunkee siihen vuorossa olevan naaman eteen ja huudella luukusta tädeille, että "kukkuu, kukkuu, missä täällä on huone kahdeksan, miksei kukaan vastaa, mulla oli puolelta aika!". No oisit sit tullu ajoissa! Mummot jotka jonotti vuoroaan, otti tän ihmeen rauhallisesti, minä en.

Aiemmin olin lueskellut tiskiin teipattua lappua, jossa ei olisi voinut enää isommalla lukea, että ANNATHAN VUOROSSA OLEVALLE ASIOINTIRAUHAN. Tätä uskomatonta itsekeskeisyyttä siis oikeasti tapahtuu usein, en vaan itse kuvittele niin. Ihmetyttää vaan, että mistä näitä(kin) idiootteja riittää.

Ei kommentteja: