maanantai 5. lokakuuta 2009

Sadan päivän kuume

Jo monta viikkoa jatkunut lievä kuume, ilman mitään muita oireita, alkaa ottaa pattiin. Enkä ilmeisesti ole ainoa, kenellä tällaista on. Lehdet jauhaa sikiksestä, mutta tällaisista muista, ei niin myyvistä, taudeista ei viitsitä mainita mitään.

Onhan se aluksi ihan kiva, että voi hyvällä omatunnolla olla lukematta tentteihin ja kattoa vaan seinfeldia ja nukkua. Mutta pikkuhiljaa alkaa vituttaa, että ei voi tehdä oikein mitään. Eikä lääkäriinkään nyt tällasen takia kai pääse. Eikä ne ees tiedä siellä ikinä mitään, niin että turha reissuhan se olis.

Yläasteella tää olis kyllä vielä ollut juhlaa.

3 kommenttia:

Heiningi kirjoitti...

Mene nyt hyvä lapsi lekurille, täytyyhän selvittää miksi sitä kuumetta on. Jos ei syytä löydy, niin paras lakata mittaamasta ja jatkaa normaalielämää :)

Siivetön kirjoitti...

Kuulostaapa tutulta ja joo, tää syksy on ollut aika inhottava noiden kulkutautien suhteen. Ne tuntuu parhaassa tapauksessa jatkuvan viikkotolkulla. Mikään terveyskeskusarvauslääkäri ei tule siihen syytä varmastikaan löytämään (positiivista eikö). Se on virusperäistä, tulee todennäköisin vastaus mikäli kyseessä on tämän syksyn hitti. Olee!

Mulla oli viikon mukava flunssa, sinnittelin koulussa. Luulin parantuneeni, viikon kesti normi olo. Nyt taas iski kurkkukipu ja väsymys. Mies valitellut samaa. Tai oikeastaan melkeinpä kaikki tutut ja tuntemattomatkin. Tulee, menee, tulee ja taas menee...

Jaksamisia!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Heiningi: Juu, oon menossa aina "jos tää nyt viel jatkuu". Pitäis kyllä mennä, ennen kun taas diagnosoin itelleni vähintään pari tappavaa sairautta plus malarian.

Siivetön: Juu, tällasta tää syksy ilmeisesti on, ois pitäny osata odottaa, vaikka ite aina sairastankin jonkun flunssataudin tyylikkäästä kesälomalla. Väsymys on pahin, kun oikeesti ei jaksais tehdä muuta kun nukkua, ja sit väitetään, että oot vaan laiska. Parantumisia sinnekin!

-Henssu