maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kampaajalla

En enää nykyään ikinä muista, et mistä oon jo raivonnu ja mistä en.. Mut jotkut asiat vaan raivostuttaa kerta toisensa jälkeen.

On ihan hullun kallista käydä leikkauttamassa hiuksiaan. Ja hyvän kampaajan löytäminen on ihan mahdotonta. Ne ei ikinä tajuu, et mitä haluun mun hiuksille tehtävän. Tai tajuu, mut haluu silti tehä silleen ku niit itteään huvittaa.

Yleensä aina ne pitkään vältellyt mut lopulta väistämättömät hiustenleikkausreissut päättyy just tällaseen avautumiseen (tällä kertaa mesessä):

Henssu sanoo:
kerroinko ku kävin kampaajal
Anssu sanoo:
et
.
.
.
H:
nii, ni arvaa leikkasko joku nelikybänen ämmä mun letin
ja sanoin et ihan snadisti vaan
sit se väitti et niist pitää leikata 5 senttii
ku on niin paskat ne latvat
olin ihan et no leikkaa sit vittu
vituttaa
nyt ne on taas ihan lyhyet paskat
JA
se teki mulle sellasen pallokampauksen
A:
mut oli suomalainen?
H:
kysy et saaks vähän tupeerata
oli joo
ja et saaks laittaa vähän lakkaa
ni sit tukehduin
JA
voi helvetti
mä sanoin, et mul on toi lävistys, ku sitä ei näkyny hiuksien alta
ni arvaa vaan kampasko se silti just siitä ihan raivolla
H:
kysy viel sillon ku sanoin siitä, et onks joskus osunu kampa siihen
A:
hahaha
siihen ei kyl kannata mennä ikinä
H:
siel ois kyl ollu tiskillä joku nuorempiki tyttö, mut sil oli sellanen kasaripermis et en tiiä miten se ois sit leikannu
A:
mä menin joskus ihan uudistushenkisenä sinne ja ajattelin et kysyn silt partsalta sit et miten kandeis ni sit siin oli joku ämmä joka puhu pelkästään välttävää englantia ja mä en tajunnu ja se ei tajunnu mitäään

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siksi ennen kampaajalle menoa kannattaa kuunnella puskaradiota normaalia tarkemmin, ja etenkin tuijotella tuttujen kampauksia. ite löysin oman luottokarvurin muutama vuosi sitten, kun huomasin että useammalla tutulla on yhtäkkiä tosi hyvin leikatut hiukset, ja samaan mestaan menin itekin. eipä ole tarvinnut katua, paikka on pikkuruinen parin tuolin pulju, missä omistajat on varsinaisia taikureita ja muistaa kaikki asiakkaat. mahtava paikka.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Pitäis siis pitää silmät ja korvat auki. Eikä tehä aina sitä samaa mokaa, et yhtäkkii tajuu kuinka karseet hiukset on ollu viimeset pari kuukautta ja menee vaan nopsasti ekaan "aina aikoja" -paikkaan.

-Henssu