tiistai 13. heinäkuuta 2010

Hellenatsit

"Ei saa valittaa, kun kerrankin on lämmin!"

Näin on kuultu nyt useasta eri lähteestä, ja kysynpä vaan, että minkä helvetin takia ei sais valittaa? Luonnollisesti tiedän, että ei valittaminen mitään auta, mutta tää suomalaisten asenne raivostuttaa.

Ihan ku helle ja lämpö olis kuin joku kristinusko konsanaan, että pahaa sanaa ei saa sanoa tai yläkerrassa suututaan.

Talvella saa kyllä sit russuttaa, että yhyy, kyllä on kylmä, mää jäädyn, tulis kesä.

Itse otan kunnian siitä, että en oo kylmyydestä valittanu. Siihen on kuitenkin olemassa helpotuskeino, kuten vaatteiden lisääminen.

Tähän helteeseen ei tunnu mikään auttavan. Loppuis jo.

7 kommenttia:

Neela kirjoitti...

Oon tismalleen samaa mieltä! Ottaa pannuun, ku sanotaan et "älä valita nyt ku kerranki on hyvät sään jne..". Mä en ainakaan oo koskaan tykänny tämmösistä helteistä. Mikään semmonen ei oo kivaa, mihin ite ei voi enää ollenkaan vaikuttaa. Nyt on jo niin kuuma ettei mikään auta. Kylmästä sentään pääse helpolla.

Toisaalta taas on rasittavaa kuunnella kun koko ajan joku valittaa, että on kuuma ja lähkähtyy ja niin edelleen.. Kaikilla on sama tilanne!!! Ni tavallaan turha siit sit valittaa..

Anonyymi kirjoitti...

Siis VOI JUMALAUTA mä sanon. Duunissa kun sulaa aivot päivästä toiseen, vituttaa kuunnella sitä "Ai että, ihanaa kun on helle hellii, kohtahan sitä taas sataa räntää!" -paskamantraa. Sataispa heti!

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa paskaa... ja ostakaa ilmastointilaitteet. Piilottakaa kalpeat naamanne kellariin, apinat.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Jaahas, hienoa, että kirjoitus herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Neela: Nimenomaan! Toi ois kans yks ihan oman raivoomisensa arvoinen aihe - ihmiset, jotka kuvittelee olevansa ainoita maailmassa, joihin vaikuttaa esim. ilmasto/vuodenajat/ajankulu ym. Kyllä pistää sellasetki niin vihaks!

Anonyymi: Toi on varmasti niin totta, että ku ite siellä helteessä sen 8 tuntia päivässä töröttää, ni ei paljon kiinnosta kuunnella mussutusta, että onpa kiva kun on lämmin!

-Anssu

Betoni kirjoitti...

Kyllä on jo niin talven tuntua ilmassa...

Siivetön kirjoitti...

Aamen! Taas jälleen!

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoi. Muttakun sen tietää, että kohta kaikki valittavat ku on niin saatanan kylmä, haluan kesän. Nyt kaikki itkevät kun on kuuma. Syksyllä inistään kun on märkää. Ja keväällä taas sitä, että koiranpaska tulee esiin lumen alta. Toisella sanalla: valivalivalivalivitunvali. Mitäs jos ihmiset vaikka joskus nauttisivatkin asioista, eivätkä yrittäs aina etsiä sitä paskinta piirrettä joka ikisestä jutusta. Tämä se on tää suomalainen mentaliteetti.