sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Homoilta

No niin. Tästä aiheesta on nyt vouhkattu niin paljon meediassa, että pakkohan se on Raivoojienkin sanoa pari helvetin valittua sanaa.

Nyt on jokainen taulapää huomannut, että HEI, onpa hauskaa erota kirkosta, kun muutkin! Lehdistö rummuttaa jatkuvalla syötöllä lukuja, kuinka moni on eronnut ja ääliöt saavat vettä myllyyn.

Kirkossa on vatvottu näitä samoja homo-ongelmia viimeiset parituhatta vuotta. Nyt ei kuitenkaan tarvitse olla mitään tietoja historiasta tai omia ajatuksia päässä. Riittää, kun on katsonut yhden keskustelun ja sit ollaan niin saatanan tietäväisiä ja riehutaan ihmisoikeuksista.

Jokainen vähänkin järkevä ihminen sen sijaan eroaa kirkosta/pysyy jäsenenä kenties useampien argumenttien takia, ei pelkästään yhden tv:n homokeskustelun takia, jossa meni täysin sekaisin, kuka oikeastaan edustaa kirkkoa ja kuka ei.

Päivi Räsäsellä ei käsittääkseni mielipiteineen ole tekemistä kirkon kanssa, mutta vaikuttaa vähän siltä, että moni idiootti kuvittelee Räsäsen olevan vähintään arkkipiispa ja hänen vikansa on kaikki ihmisten eriarvoistaminen.

Nää samaiset heräte-eroajat luultavasti huomaa joskus ensi kesänä, että kyllä kirkkohäät oliski kivat ku ne on muotia ja kaikilla muillaki on! Ja sitten liitytään takasin tähän harrastekerhoon.

Kuten Kummeli asian ilmaisi jo 90-luvulla: joko mennään ulos tai pysytään sisällä, mutta EI RAMPATA!