maanantai 16. toukokuuta 2011

Hyvä Facebook-päivittäjä

Kiitos, että juuri sinä muistat statuksessasi kertoa, että Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden. Olet korvaamaton apu niille, jotka eivät sitä vielä tienneet.

Kiitos, että informoit ystävillesi myös maalien määrän. Tämä on osoitus siitä, että varmasti katsoit koko matsin silmä kovana, jos joku kysyy.

Kiitos, että muistat mainita myös maalintekijöiden nimiä ja osaat nimetä mm. Mikael Granlundin. Tämä todellakin todistaa sen, että tunnet jääkiekkomaailman kuin omat taskusi!

Kiitos, että juuri sinä linkität Facebookiin samoja Youtube-linkkejä jo 16 vuotta sitten loppuukulutetuista renkutuksista. Oikein innovatiivinen idea on laittaa muun muassa "Ihanaa Leijonat Ihanaa" seinällesi.

Kiitos, että juuri sinä kutsut jalomielisesti myös ystäväsi torille juhlimaan ja kerrot myös itse meneväsi sinne!

Kiitos, että liityt "Suomi on 2011 jääkiekon maailmanmestari" -ryhmiin. Tämä todellakin todistaa sen, että elät ajan hermolla ja seuraat maailman tapahtumia!

Kiitos, että otat voiton häpeilemättä suoraan itsellesi ja toteutat itseäsi luomalla hämmästyttävän omaperäisiä anekdootteja, kuten "Me ollaan sankareita kaikki!" tai "Se on siinä!".

Kiitos Suomi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä enemmän kuitenkin ärsyttävät ne facebook-päivittäjät, joiden on aivan pakko päivittää, että ei kiinnostaa paskaakaan jääkiekko.

KETÄ KIINNOSTAA, ETTÄ KIINNOSTAAKO SUA JÄÄKIEKKO. Olivat vaan kotona yksin hiljaa, eivätkä yrittäisi esittää parempia ihmisiä. asdf.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Kyllä! Hyvin monessa tapauksessa turpa kiinni oleminen olis paljon miellyttävämpi ratkaisu. -Anssu

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu... hankkikaa hei elämä! Suomi voittaa kerran 16vuoteen ja sillo pitäs olla hiljaa? Okste päästänne sekasi? Jos ei teitä kiinnosta nii pitäkää itte ne turpanne kiinni, muistakaa tämä n viel tätä ei tapahdu joka päivä vaan kerran 16vuodessa...

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Hyvä Raivostunut Enkeli -93, juhlia saa toki, mutta onko niitä itsestäänselvyyksiä pakko just Facebookissa toitottaa?

Onhan se 16 vuotta pitkä aika, mutta on siihen väliin lukuisia voittoja muista lajeista mahtunut ilman tälläaista kohkaamista. Itse menen torille huutamaan, kun Suomi tuo kultaa hevospoolosta. -Anssu

Janna kirjoitti...

Kieltäydyn lukemasta näitä mm-vastaisia postauksia teiltä, en lue en. Haluan elellä harhoissani joissa kaikki tykkäävät jääkiekosta ja juhlivat tätä kultaa. Ja Anssu, sä et voi vihata Mertarantaa, se on jo rikos!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Haha, hyvä Janna! Lupaan, jahka tää hössötys on edes vähän laantunut, että kyllä alkaa taas muutkin asiat raivostuttaa!

Mertsi on sietämätön! Eilen katoin ekaa kertaa äänet päällä matsia ja tuloksena oli perseen repeeminen. -Anssu

Sami kirjoitti...

apina