sunnuntai 8. helmikuuta 2009

E(i kiitos)-pillerit

Jaksaa raivostuttaa, että miten lähes kaikki lääkärit väkisin pakottavat tytöt 14-vuotiaista alkaen syömään e-pillereitä, ja samalla väittävät, että niistä ei ole mitään haittaa. Kyllä niistä vittu on, jos on tarkoitus mm. elää. Sitten luetaan taas lehdistä kuinka joku on taas saanut veritulpan e-pillereiden takia.

Pillerit tarjotaan ratkaisuksi kaikkeen mahdolliseen, ehkäisyn ollessa se viimeinen asia, jota potilas on tullut vastaanotolta etsimään. Mahdolliset veritulppa- ym. e-pillereiden käyttöön liittyvät riskit eliminoidaan kysymällä onko suvussa ollut taipumusta veritulppaan. Ihan kun kaikki tietäis, onko näin ollut. Lääkärillekin riittää kun vaan sanoo, että ei. Enempää asiaa ei käsitellä. Napit vaan käpälään ja onnea!

E-pillereitä käyttäville nuorille ei jaksa edes raivostua, mistäs ne nyt tietäis, että niistäkin saattaa olla haittaa, kun mikään muukaan ei kiinnosta. Mutta aikuiset on jo eri asia. Luulis, että kiinnostaa vähän enemmän, mitä paskaa suustansa alas vetää. Ja hei, samaa kamaa niissä laastareissa ja renkaissa on!

Toisaalta on lohdullista, että näin tyhmien henkilöiden, jotka näitä myrkkytappopillereita iloisesti popsivat, lisääntyminen on 99,9 prosenttisesti estetty.

Tiedoksi, että jos yksikin lääkäri vielä mulle ehdottaa pillereiden syömistä ja mun ilmoittaessa, että "ei kiitos, en tarvitse", yrittää vielä antaa ilmaiseksi jotain uutta merkkiä testattavaksi, niin tungen ne "matalahormoniset, erittäin hyvin siedetyt valmisteet" tämän lääkärin perseeseen.

Ei kommentteja: