maanantai 9. helmikuuta 2009

Kallion ilmaisutaidon lukiolaiset

Heitä ei voi olla tunnistamatta Kallion kaduilla ja ratikoissa. Ei tarvitse edes kuulla heidän puhuvan eksistentialismista, ulkoinen olemus paljastaa jo kaiken.

Ensimmäinen, ja tärkein tuntomerkki on huivi. Kaulasta löytyy, niin tytöiltä kuin pojiltakin, joko itsetehty/sen näköinen/mummon tekemä erittäin värikäs kaulaliina. Se on kiedottu moneen kertaan kaulan ympäri ja silti pituutta riittää niin, että huivin päät roikkuvat lantiolle asti. Toinen vaihtoehto huiviksi on venäläistyylinen kuviollinen kolmiohuivi kiedottuna kaulan ympäri. Erilaiset hapsulliset huivit ovat myös mahdollisia. Massateinien käyttämät palestiinalaishuivit ovat ehdoton no-no. True kallionilmaisutaidonlukiolainen käyttää huivia kesät talvet.

Vaihtoehtoiset tuntomerkit, mutta eivät aivan niin luotettavat, ovat päässä oleva virkattu tai kudottu myssy, pitkät hiukset ja pitkä takki, kirpparilta tottakai!

Jos pääset kuuloetäisyydelle, voit varmistaa epäilysi henkilön kallionilmaisutaidonlukiolaisuudesta: He puhuvat usein liiallisesta kahvin juonnista ja bändeistä, joista tuskin olet koskaan kuullutkaan.

Huom! Liikkuvat usein ryhmissä!

Ei kommentteja: