torstai 30. heinäkuuta 2009

Kallion "puhdistaminen"

Kukkahattutädit on saanu päähänsä, että Helsingin Kallion kaupunginosa tarvitsee nyt puhdistuksen, kun siellä on niitä juoppoja kadulla oikeen!

Suuressa viisaudessaan päättäjät ovat keksineet, että poliisihan voi käydä hätistelemässä kadulla rauhassa istuvia juoppoja. Mitä helvettiä? Ketä ne jossain muovipussissa asuvat spurgut tuolla kadulla häiritsee? Itekseen ne huutelee siellä porukoissaan.

Tänäänkin todistetusti kolme tyhjäntoimittajaa a.k.a. poliisia oli häätämässä yhtä katukivetyksellä päivää paistattelevaa herraa pois, että mees nyt kulman taakse siitä. Mitä helvetin järkeä tällasessa toiminnassa on? Silläkö ratkastaan ongelmat, että siivotaan juopot ns. pääkadulta sivukujalle. Eli poissa silmistä, poissa mielestä.

Keskittyis nää viisaat vallanpitäjät ennemminki vaikka nistien valvomiseen, jotka pistää vastaantulijoita piikillä/puukolla naamaan kamapäissään.

Hesarin haastattelussa eräskin spurgu sano nasevasti, että "Poliisit sanoo, että menkää vittuun, mutta minnes meet kun ei ole kotia?"

Ei kommentteja: