torstai 17. joulukuuta 2009

Roskapussit vessoihin

Nyt luvassa Raivoojissa ennenkuulumaton ällötysjuttu. Kaikki herkät (eli miehet) voivat jättää lukematta.

Raivostuttavaa on, kun kyläilypaikassa ei ole vessan roskikseen tajuttu laittaa minkäänlaista pussia. Raivostuttavaahan tämä on vain siinä tapauksessa, kun vierailija on nainen. Vielä tarkemmin, nainen, jolla on menkat.

Toki plussaa siitä, että vessassa yleensä on roskis. Varsinkin miesten asunnoissa tämä on ehkä yhtä yleistä kuin se, että lattialta ei löydy yhtäkään sukkaa.

Siitä, kuka roskiksen lopulta tyhjentää, ei voi tuntua kivalta kaivaa sieltä roskiksen pohjalta käytettyjä tampooneja ja menkkapapereita. Ihan teidän parastanne ajatellen, laittakaa se pussi roskikseen, niin kaikilla on mukavampaa.

Että terveisiä vaan Anssulle (jota on kyllä jo ohjeistettu aiheesta).

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDDDD

Kiitos Henssu. Taas parani maailma kertaheitolla.

Laku kirjoitti...

Uaaah, todella raivostuttava aihe joka vaatii erityisen raivoamisen!
Meillä koti-kotona saatiin roskis vessaan vasta sitten, kun itse säästin siihen rahaa teini-iässä.
Vanhemmilla oli joku hel...tin vaikeus sellainen hommata ja aina piti rätit kiikuttaa keittön roskikseen. Parastahan tämä oli, jos kotona oli vieraita. Hyppelehtienhän sitä aina sen verisen tollon toki kaikkien silmien edessä kiikutti sinne roskiin - hei katsokaa mullaKIN on menkat!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Laku, toi on niiiin tuttua, että yrittää salakuljettaa niitä kamoja jonnekin keittiön roskikseen. Erityisesti vieraspaikoissa siinä on oma jännityksensä. Ja sit ei voi jättää niitä tietenkään siihen keittiön roskikseen näkyville, vaan yrittää piilottaa jonnekin roskien alle.

Ja Anna, ei mitään, mielelläni toki nöyryytän itteeni yhteisen hyvän vuoksi.

-Henssu