perjantai 5. maaliskuuta 2010

Itseoppineet lääkärit

Nää on ne tyypit, jotka tietää KAIKEN sairauksista ja lääkkeistä. Ainakin omasta mielestään siis.

Puhuitpa mistä ongelmasta tai sairaudesta tahansa, niin sieltä alkaa tulla kertomusta kuinka naapurin siskon tutulla oli just toi ongelma. Sieltä listataan sitten puoliks itse keksittyjä lääkkeiden nimiä ja ties mistä revittyjä hoitokeinoja. Tyyliin kuuluu pelotella, että pienestä haavastakin voi saada verenmyrkytyksen ja kuolla minuutin sisään, ja yksi Riitta oli kuollut kun joku aivasti vieressä! Ja patistellaan erikoislääkärille, että tää juttu on heidän alaa, kyllä minä tiedän, nyt teet näin ja näin, ja tätä lääkettä älä ota, vaan vaadit hoitoa ja sanot että se ei ole mikään nyrjähtänyt nilkka vaan kuolio!

Näille on myös turha alkaa heittään mitään faktoja tiskiin. Ei he kuuntele. Heillä kun on kokemusta kaikenmaailman sairauksista ja tuntevat vähintään jokaisen Suomen lääkärin henkilökohtaisesti ja ovat itse avustaneet parissa sydänleikkauksessa. Kotoa heiltä löytyy Joka Kodin Lääkärikirja ja kaikki vanhat reseptilääkkeet säilytettynä varmuuden vuoksi.

2 kommenttia:

Lässy kirjoitti...

Ootte pojat jutellu meikäläisen äidin kaa. Just tuommosta paskanjauhamista, ja kysees on ammattiopistosta valmistunu "lääkäri".

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Näin ollaan. Ja muutaman muun äidin. Lääkäreitä on kaikkialla!