maanantai 15. maaliskuuta 2010

Keikalla

Kun on kattomassa jotain keikkaa, niin aina mun eteen sattuu ne idiooteimmat tyypit. Siis sellaset, jotka yrittää tanssimalla leveesti ja tönimällä saada itelleen tilaa, vaikka koko tanssilattia on niin täys, että voi vaan toivoa, että vieressä heiluvat on muistanu laittaa dödöö. Kun useimmat siellä kuitenkin ymmärtää tän tilallisen rajotteen, ja osaa suhteuttaa omat liikkeensä muut ihmiset huomioon ottaen, niin miks jotkut sit on niin saatanan tyhmiä. Sit ne viel ihmittelee et miks HEITÄ tönitään, kun ympärillä olijat vaan yrittää pysyy paikallaa ja estää itteään litistymästä. Ja kun mua ei edes se ruuhka haittaa. Vaan nää idiootit.

Mä en myöskään haluais suoraan edessäni nähdä kenenkään, en miehen enkä naisen, paljasta ei-niin-kiinteetää mahaa, vaatteiden alta näkyviä alusvaatteita tai "näytän tosi seksikkäältä ku heilun tällein raivotautisesti" -esitystä. Ihan tosi, näytät naurettavalta känniseltä läskiltä huoralta.

Ihmiset on niin idioottei, et ei niitä näköjään kestä, jollei oo ite viel enemmän humalassa. Seuraavaks muistan tän. Voi olla, ettei pääty hyvin.

Ei kommentteja: