sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Ankeet polttarit

Törmäsin eilen käsittääkseni polttariseurueeseen. Muijat oli pukeutunu ihan normaalisti, mutta jokaisella oli päässä violetti kukka.

Minkä takia tylsien ja harmaiden ihmisten täytyy juhlia polttareita, ku ei edes tiedä, kuka on se polttarikalu? Nää on just näitä ihmisiä, joiden rajuin repäsy elämässä on se, ku kerran laitto vahingossa pahviroskan biojäteastiaan.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

mut toisaalta, toi on ehkä sitten toisaalta parempi tapa viettää polttareita kuin se, että tehdään jotain niinkin omaperäistä, että puetaan se morsian esim. nunnaks ja pistetään myymään kortsuja. Itseäni ärsyttää ylipäätään ihme polttari- ja häähössötys.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä!
Vielä pahempia on sitten ne "kreisit" polttarivideot, joita häävieraat saa katsella. Eräissäkin häissä morsian oli viety mökille, missä hän sai syliinsä vauvanuken.
"Siis voi ei, hihii!". Tämän jälkeen hän joutui vaihtamaan sille vaipat.
Miten voi olla niin tylsää??
Mitä hauskaa tollasessa on? Mitä ideaa? Kunnon bileet pystyyn, tai sitten ei mitään helvetin polttareita ollenkaan, sanon!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Hahaha, tollasta hienoutta en oo koskaan pääsykään kokemaan, ku helvetin tylsän polttarivideon katsominen. Kivasti varmistetaan, että saa jokainen vieras tuntea myötähäpeetä ja vetää tekonaurut hämmentyneenä.

Ei mun mielestä polttarit oo mitenkään välttämättömät, jos ei yhtään siltä tunnu, mutta kyllä niitä sit juhlitaan kunnolla, jos sellaset järkätään!

-Anssu