maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsarijuhlien noloimmat

Mistäs sitä aloittais..

No, Umayya Abu-Hanna (joo, piti tarkistaa oikeinkirjotus) ja törkeyden huippu. Puvussa siis kuva nee- tummaihoisesta lapsesta (hänen tyttärensä, selvisi myöhemmin). Tää pisti jo vähän mietityttää, että mitäs tekemistä tolla skidillä on Suomen itsenäisyyden kanssa. Mutta, puvussa oli myös "maisema kotiseudulta Israelista ja kuva moskeijasta". Edelleen, hienoa arvostusta veteraaneja ja Suomen itsenäisyyspäivää kohtaan mainostaa omia periaatteitaan noin näkyvästi. Ens vuonna sit kaikki vaan printtaamaan kuva lapsensa nassusta juhlakolttuun niinku joulukortteihin konsanaan. Ja perseen kohdalle vaikka Venäjän lippu tai ortodoksinen risti.

Paleface oli kova jätkä ja kruisaili punaista mattoa tennareissa. Tarkemmin sanottuna Adidaksen häikäisevän valkoisissa, varmaan suoraan kenkälaatikosta napatuista tennareissaan. Aina hienoa, kun joku vähän säväyttää (korrektisti, huom. Abu-Hanna!). Paleface oli todennut, että "Halusin tulla tasavertaisesti molempiin juhliin samoissa kengissä", viitaten siis Heikki Hurstin Köyhien linnanjuhliin. Joidenkin mielestä on ehkä törkeää tulla Linnan juhliin tennareissa, mutta kyllä mä ottaisin enemmän itteeni, jos oisin siel Köyhien linnanjuhlassa ja joku tulee sinne brassaileen Adidaksissaan. Ei köyhillä oo varaa Adidaksiin. Hyvä jos edes Adibaksiin.

Noo, jatketaan. Krista Kosonen. Hän on siis sanonut, että Linnanjuhliin käytettävät rahat pitäisi ennemmin antaa asunnottomille. Jos tällasia mielipiteitä laukoo, niin sillon vois vaikka itse jättäytyä pois kekkereistä, ja lahjoittaa edes ne omaan koristautumiseen käytetyt rahat vaikka just niille asunnottomille. Kososen mielipiteessä itsessään ei toki ollut mitään vikaa, mutta uskottavuutta sanomalta vähän vie, että hän itse päätti kuitenkin lähteä linnaan pönöttämään. Mäkin meen ehkä seuraaville kaverin synttärikekkereille huuteleen, että mitä vittua sä oot näitä kakkuja ostanu, ku tossa metriksellä oli pari spurgua ihan kusisissa vaatteissa, oisit ostanu niille uudet housut.

Lähteet: hs.fi

Ei kommentteja: