keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Juhannusmuistio

Suunnittelu pitää aloittaa mieluiten noin neljä päivää vuoden vaihtumisen jälkeen huutamalla pää punaisena joka suuntaan, että "MITÄ MEINAAT TEHDÄ JUHANNUKSENA?!". Itsehän et voi kuitenkaan rasittaa itseäsi varaamalla hyvissä ajoin matkaa/mökkiä/festarilippuja tai muuta aktiviteettia. On sitten kivempi syyttää muita siitä, ettei ole juhannuksena tekemistä.

Kaupat ovat tänäkin vuonna kiinni juhannuspäivänä! Tämä shokkiyllätys räjäyttää pankin joka vuosi ja ihmiset ryntäävät torstaina hysteriapäissään tyhjentämään kaupat potuista ja sillistä. Ettei sit lopu kesken!

Alkot pitää aina mainita erikseen. Sieltä saa viinaa.

Postit ja pankit. Kuka helvetti, alle 80-vuotias, enää käy pankissa tai postissa? Eihän ne ole koskaan muutenkaan auki.

Julkinen liikenne kulkee sunnuntaiaikataulujen mukaan! Harvalla tuntuu menevään jakeluun tämäkään. Eihän perjantai tai lauantai voi olla niinku sunnuntai?!

Liikenneruuhkat. Kuka olisi arvannut, että ne kaikki muutkin ovat lähteneet samaan aikaan asuntovaunuineen teitä tukkimaan? Siellä sitä sitten seisotaan Lahti-Heinola-välillä ja itketään puhelimessa Radio Novan liikenneohjelmassa.

Mökki ja sauna. Mökki, sauna, kossu ja MM-95 ja Timo Soini ja perkele! Muuta ei suomalainen tarvitse. Muutenhan sitä voisi vaikka joutua tekemään jotain uutta ja kaavoihin kangistumatonta!

Kokko. Siellä se taas käryää. Joka vuosi ilmeisesti oletetaan, että se tuli näyttää ratkaisevasti erilaiselta kuin viime vuonna. Voin kertoa, että samaa paskaa se on, ellei koko tontti kärähdä.

Juhannustaiat. Jos työntää 15 nokkosta hanuriin ja vetää kärrynpyörää alasti rypsipellossa laulaen Ukrainan kansallislaulua ja kusee muuntajaan neljä kertaa, niin näkee kuolleen isoisänsä ja tulevan avioerolapsensa kaivossa eiku miten se meni.

Hukkuminen. Miksei Veikkaus tai muu vedonlyöntifirma pistä rahoiksi tässä asiassa? Menisi monen juhannus rattoisammin jännittäessä, että täsmääkö se oman kupongin arvaus 46 hukkuneesta vai voittaako naapurimökin Irmeli 52:llaan.

Että tervemenoa vaan juhannuksen viettoon!

8 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Mulla ei oo mitään juhannussuunnitelmia, aion pysyä kotona ja töissä. Onneks työt määrittelee mun juhannuksenvieton ja hyvä niin, ei tarvi kuunnella sitä panikointia. "Apuaaaaa mitä me tehdää mihi mennää missä kaikki on?!?!?"

Betoni kirjoitti...

Tässä oli potentiaalia. Ihan roppakaupalla. Timo Soini oli kyllä liikaa. Kuka helvetti... no jooh.

junik kirjoitti...

:D :D :D Hyvät narut. Eiku urut. Eiku...

Kiitos tästä vuodatuksesta. :)

Neela kirjoitti...

Jes, päivän piristys!! =)

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Janna: Joo, ei näitä pakkojuhlia ole PAKKO juhlia ja keksiä aina jotain spesiaalia.

Kiitos avautumisista myös Betoni, junik ja Neela. Näin sadeilman kunniaks unohdin mainita sen, että joka vuosi pitää myös valittaa ilmasta, oli se sit sateinen tai paisteinen... -Anssu

Depe kirjoitti...

Noi jotkut juhannustaiat on kyllä käsittämättömiä. :D

Kuuntelin jonain juhannuksena radiosta vanhoja konsteja ja eräskin meni jotenkin näin: "kulje alasti seitsemän niityn ohi. Seitsemännen luona näet kultasi".
Mietin, että kyllä varmasti riittää ehdokkaita/katselijoita, jos lähtee aataminasussa tonne tienreunaan... siihen kai ne taiat perustuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä ei oikein voisi julkisesti sanoa, mutta merivartiostolla on itse asiassa joka vuosi juhannusveikkaus. Voittaja saa viinapullon!

Cure kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.