keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Lutkakävely

En nyt lähe analysoimaan lutka-sanaa ja sen käyttötarkotuksia, tai muutenkaan naisten pukeutumista. Pukeutukoot ihan miten lystää, niin mäkin teen.

Mut jos joku, oli poliisi tai ei, on sanonu, et ei kannata pukeutuu vähiin vaatteisiin, ettei tuu raiskatuks, niin ei siitä nyt ihan noin maailmanlaajuista meteliä kannattais nostaa.

Eiköhän jokainen tiedä sen, et raiskata ei saa, vaikka joku kävelis alasti vastaan.

Mutta kyllä sillä omalla käytöksellä (johon liittyy vaatetuskin), voi vaikuttaa moneen asiaan. Se on eri asia, että mihin on oikeus, ja mikä on järkevää. Tuskin kukaan lähtee minnekään levottomille slummialueille kultakorut kaulassa ja timantteja sormissa. Aina on varoteltu myös siitä, että lompakkoa ei kannata pitää takataskussa. Miehet vois järjestää sellasen kävelyn, et kaikki vetää Espan puiston läpi lompakot takataskussa ja hirvees kännissä. Se on niinku protesti.

Sama, kun poliisi sanois mulle, että ei kannata nyt kävellä yöaikaan tuolta Kaisaniemen puistosta (Helsinkiläinen, Raiskauspuistonakin tunnettu alue), niin mä oisin vaan et "vitut, minä kävelen just sieltä mistä huvittaa, mulla on OIKEUS".

Heitetään lisää vettä myllyyn. Jos nainen raahaa baarista kotiinsa miehen ja on muutenki kiihkeet tunnelmat ja hommat käynnissä, ja sit nainen sattuu sammumaan kesken puuhien, niin se ei oo raiskaus. Se on oma moka.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Virpi Salmi kirjoitti aikaa samaa Hesarissa.

http://www.hs.fi/juttusarja/salmi/artikkeli/Lutkat+ja+poliisit/1135267063158

Sugar kirjoitti...

No enpä voisi olla enempää toista mieltä ainakin tuosta viimeisestä kappaleesta. Jos nainen tuo baarista kotiin miehen ja sammuu kesken hommien ja mies silti jatkaa hommia, se ON raiskaus! Eihän nainen voi silloin kieltäytyä, koska on tajuton. Älytön logiikka teillä!!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Anonyymi, juu niin kirjoitti, ja tuntuu, ettei Virpille itellekään tullut oma pointtinsa selväksi.

Sugar, tuon viimeisen kappaleen ajatus oli siinä, että yhteistuumin _aloitettu_ pano ei voi _muuttua_ raiskaukseksi, jos toinen sammuu/menettää muistinsa _kesken_ puuhien. Jos kieltäytyä haluaa, niin se pitää tehdä hieman aiemmassa vaiheessa.

-Henssu