perjantai 9. syyskuuta 2011

Berliini, hipstereiden mekka

Oon nyt niin monesta, blogista, artikkelista ja ties mistä joutunut lukemaan, että Helsingissä on meno alkanut olla ihastuttavasti berliiniläistä. Kallion puistokirppis (ulkokirppis, tiettynä päivänä, puistossa), brunssit (myöhään nautittu aamupala yleensä hyvässä seurassa) sekä jopa tietyt alueet Helsingissä ovat kuulemma niin Berliiniä, että! Ja tän pitäis siis olla hyvä juttu.

Mä oon vaan miettinyt, että miksei nää tapahtumat voi olla ihanan helsinkiläistä. Miksei voida myöntää, että jes, kyllä täälläkin osataan, ja tehdään ihan omannäköistä juttua, ja kyllä täällä on kiva asua. MUT EI, ku pitää verrata johonkin nyt niin ultramageeseen ja rentoon (vieläKÖ se Berliini on sitä?) paikkaan, kun Suomessahan nyt ei tietenkään voida ikinä keksiä mitään omaperäistä, vaan kaikki vähänkin spessumpi on sit "ihan ku Berliinissä, pakko päästä takas pian".


4 kommenttia:

Ristimitta kirjoitti...

Stadi on aina stadi. Vaikka sitten pussikaljaa puistossa, Kalliollakin oma identiteettinsä. Asuin kahdeksan vuotta ja asuisin edelleen,mutta oli liian pieni kämppä.

Ei se Berliinikään mikään maailman napa, kaksi kertaa itse käynyt, Itä-Saksassakin, kun oli vielä jaettu ksupunki, ohessa linkki, kalliosta:http://fi.filmtrailer.com/cinema/newest-30/5659/Pussikaljaelokuva+elokuva+leffa+trailerit.html?clip_type=1

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Ristimittta, Juurikin näin! Kallio Kalliona jne. Raivoojat oli muuten jo vahtaamassa Pussikaljaelokuvaa, ja siinä oli kyllä just oikeella fiiliksellä kuvattu ne tutut kulmat.

-Henssu

Betoni kirjoitti...

Niin, Herra Kennedykin aikoinaan sanoi "olen berliininmunkki". Kukapa ei Berliinissä tykkäisi olla. Itse juurikin tahtoisin laskeutua Prinz Albrechtstrasse kahdeksikkoon, siellä pienet jalkailut, sitten oluelle Hermann Göring Strassen olutkuppiloihin. Jepjep.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Betoni, mä en oo varma pääseeks Berliinin lentokentältä turvatarkastuksesta enää läpi, jossei oo hipsterilaseja päässä ja kangaskassii olalla.

-Henssu