lauantai 16. toukokuuta 2009

Aina sama juttu

Harvoin oma pituus, tai lähinnä sen puute, harmittaa. Oikeastaan ainoastaan yhdessä tilanteessa: kaupan limuhyllyllä. Ja silloinkin raivostuttaa enemmänkin se, että Pepsi Max -pullot on ylimmällä hyllyllä. Yltäisin kyllä siihen ihan hyvin, mutta kun tämä limumerkki on ilmeisesti aika suosittua, koska jäljellä on vaan muutamia pulloja aivan hyllyn takaosassa. En yllä!

Normipepsiä kyllä löytyy lattiatasosta, mutta sitä ei näköjään kukaan osta. Tai sitten sitä vuorta täytetään koko ajan tuplapulloilla, kun taas pikkuisia pepsimaxin ostajia kiusataan ja annetaan hyllyn tältä kohdin olla tyhjillään. Ehkä ne hyllyttäjät jopa ihan tahallaan työntelevät ne muutamat pullot ihan perällä. Ja sitten sipsejä syöden katsovat tauollaan valvontaruuduilta, kuinka joku yrittää pepsihuuruissaan epätoivoisesti roikkua hyllyn reunassa.

Paria minuutti enempää limuhyllyllä ei kehtaa palloilla muka miettimässä, oikeasti kärsimättömästi odottaen, että saapuisi joku hieman pidempi henkilö, jolta voisi nöyrtyä pyytämään apua. Ja kokakolalaittia nyt vaan ei voi ottaa. On se vaikeeta. Kiitti Alepa!

Ei kommentteja: