sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Kesä-ärsytys

Ärsyttää ihmiset, jotka kirjottaa veispuukissa statukseensa pelkästään että "kesä" tai "<3 kesä". Ja tästä pitäis kaikille kuvastua henkilöiden koko ajatusmaailma.

Ei kesällä aina ja automaattisesti oo kivaa. Ei auringonpaiste ja hullu helle oo se paras kesäsää. Jotkut ei haluu syöpää. Ja se tarkottaa sitä, että jos ulos aikoo mennä, niin pitää päällystää ittensä aurinkorasvalla. Ja raahata sitä rasvaa mukaansa, ja lisäillä vielä julkisilla paikoilla. Sit näyttää ihan idiootilta, ja kaikki kattoo säälien, että voi vitsi miks toi rasvaa itteensä, eihän se rusketu yhtään. No ehkä en haluu näyttää ryppyseltä paskalta!

Ja ärsyttää myös, että just sellaset ihmiset, jotka varoo aurinkoa ja muita myrkkyjä, ihan takuuvarmasti saa sen syövän. Ja sit ne ketkä on rellestäny sisäelimensä, aivonsa ja naamansa samaan kuntoon ku rekan alle jäänyt kani, jota on käytetty tikkatauluna, ilman mitään huolta ja ajatustakaan mistään tulevasta, sanoo vahingonilosesti jotain tyyliin, että noniinhän mä oon aina sanonu, turhaa pelkäät tollasii juttuja, ei ne rasvat mitään suojaa oikeesti. No vittu kiitos tästä! Onneks oon pystyny edes välttyyn tollaselta tyhmyydeltä.

Yks parhaita juttuja kesässä on sade. Huuhtoo kaiken paskan pois.

Ei kommentteja: