sunnuntai 16. elokuuta 2009

Ihme kitisijät

Tää asia on kummastuttanut mua jo pidemmän aikaa, mutta nyt Malmin lentokentällä pidetyn lentonäytös-tapahtuman myötä tuli taas mieleen. Tai siis sen myötä, kun lehdissä oli vaihteeksi juttua, että miten niitä kentän lähellä asuvia oli kiukuttanut koneiden aiheuttama melu.

Siis miten on mahdollista, että ne ketkä ovat sinne päin kaupunkia muuttaneet, eivät ole voineet tietää, että lähellä on lentokenttä. Ja että sieltä luonnollisesti saattaa jotain ääntäkin kuulua. Kun se kenttäkin on siellä ihan vähän kauemmin kuin muutaman vuoden ollut. Että harvassa taitaa olla ne, vielä jotain kuulevat, jotka on siellä ennen kentän tuloa asuneet.

Eikä siellä varmaan oo kenenkään pakko asua, maata ja metsää riittää muuallakin Suomessa, ja jopa Helsingissä. Että vois sen jatkuvan valittamisen sijaan keskittyä vaikka ettimään uutta asuntoa. Mutta kannattaa ehkä vähän miettiä ja varmistella, ettei nyt vaan siitä vierestä mee sitten mitään autotietä, eikä paikalliset amikset vedä lähellä kiihdytyskisoja tai peeärrää. Ja ettei naapurilla oo räksyttävää koiraa.

Ei kommentteja: