maanantai 24. elokuuta 2009

Pitkät hiukset miehillä

Hei hei hei, jos jollain miehellä on pidemmänpuoleiset hiukset, niin ei oo hyvä juttu. Ensinnäkin, ikuisena hiusten kasvattajana olisin saatanan kateellinen. Toisekseen, eiks se oo vähän ku tyttöä halailis ja pussailis.

Mitä miehet ees tekee niillä pitkillä hiuksillaan, paitsi moshaa?

Liian pitkät miesten hiukset on ehkä siinä vaiheessa, jos ne saa kaikki laitettua ponnarille. Sellaset Teemu Brunila -hiukset on siis vielä ihan okei.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän siellä on tapana halailla ja pussailla, pitääkö sitä koko päätä siinä puserrella? Pitkätukkaiset miehet näyttää hyvälle, pussaa hyvin ja niillä on (yleensä) nimenomaan se oikea asenne elämään.

Ja ikuiselle hiustenkasvattajalle vinkki: tee niinku miehet, ja heitä se parturissa laukkaaminen. Pääsee tukkakin kasvamaan, eikä tarvi kadehtia ja kiukutella.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sit on ihan homoilua, jos lyhyt hiuksista naista pussaa? :(

Anna kirjoitti...

"Pitkätukkaiset miehet näyttää hyvälle, pussaa hyvin ja niillä on (yleensä) nimenomaan se oikea asenne elämään."

Boy oh boy, ku haluaisin perustelut tälle väitteelle. Jos lyhyttukkanen mies alkaa kasvattaan hiuksiaan, niin kasvaaks suutelutaito samaa vauhtia?

Mut hei - onneks on toi "(yleensä)" tuol välissä. Sehän pelastaa argumentin kuin argumentin.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Mää arvasin! Että tää aihe jakaa mielipiteet.

Anonyymi: Kyllä yleensä pussaillessa pitää ne kädet jonnekin laittaa, ja ehkei ihan suoraan siihen perseeseen kuitenkaan isketä kiinni.. Ja kiitoksia hiusvinksusta. Noudatan sitä kyllä rahapulassani, mutta sit latvat ikävä kyllä räjähtää käsiin ja niitä pitää leikata paljon enemmän, kuin jos kävis useemmin parturissa :(

Anonyymi: Jeep, näin se varmaan on. Lukuisista kärsimistään vääryyksistä huolimatta naiset pääsee joissain asioissa helpommalla: saa käyttää hameita ja housuja ja saa olla pitkät tai lyhyet hiukset, ilman että kukaan alkaa avautumaan. Nais-raivoojallakin on villissä nuoruudessaan ollut mieshiukset (ei ne pitkät). Enkä edes saanut ehdotuksia naisilta, höh.

Anna: Se oiskin miehille hyvä juttu, että jos joku haukkuu paskas suutelijaks, niin voi aina sanoo, että "Oota meitsi kasvattaa fledaa, nähäänkö parin vuoden päästä?". :D

-Henssu