sunnuntai 23. elokuuta 2009

Jeesustelijat

Heippa paskanaamat!
(Joissakin blogeissa lukijoita kutsutaan ihaniksi tai rakkaiksi. Me ei lähetä ihan tälle linjalle, mutta vähän sinnepäin...)

Tulin vaan sellasta kertomaan, että pikkasen pistää raivostuttamaan, kun edes kadulla ei saa nykyisin kävellä rauhassa. Feissarit - näistä pitäis tehä ihan oma raivous - ja käännyttäjät nykii hihasta ja suoltaa lappusiaan viattomille tallustelijoille.

Nämä nykyajan ristiretkeläiset huutelevat toreilla iskulauseitaan ja uhkailujaan.

"Jeesus kuuntelee sinuakin."
"Jeesus pelastaa!"
"Tule jeesuksen luokse, ettet joudu helvettiin."

Jotkut helsinkiläiset saattavat tietää myös junassa raamattua ääneen messunneen tapauksen. Vieläkö tämän saarnasnaisen seurasta on saanut nauttia matkallaan?

Joo, ihan kiva, että jotkut on löytänyt mukavaa puuhastelua ja lukemista vapaa-ajalleen, ja tuntevat olevansa pelastettuja ja saaneensa rauhan ja turvaa ja muuta sisältöä elämälleen.

Mutta meitä muita ei ehkä hirveästi kiinnosta. Eiköhän kaikki jeesuksen luokse kaipaavat löydä sinne itsekin. Kiihkopäissään sanomaansa pakkosyöttävät fanaattiset lampaat saavat ei-vapaaehtoisessa yleisössään aikaan vain kielteisen reaktion.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kyllä tuntuu, että viettäisin huomattavasti mieluummin ikuisuuteni helvetissä, kuin taivaassa niiden uskovaisten kanssa, joita satun tuntemaan.