lauantai 12. syyskuuta 2009

Lähde: Keski-ikäinen

Miten on mahdollista, että keski-ikäiset ovat aina oikeassa? Ainakin omasta mielestään. Oli asia mikä tahansa, he ovat oikeassa. Ja vain, koska ovat syntyneet saatanan kauan sitten.

Vaikka kyseessä on asia, josta heillä ei ole mitään käsitystä, ja keskustelun toinen osapuoli sattuu asiasta jotain tietämäänkin, he ovat kuitenkin vanhempia, ja oikeassa. Perusteluja ei välttämättä tarvita. Koska he ovat oikeassa. He ovat nähneet ja kokeneet kaikkea, ja näin oleen tietävät aivan kaiken, kaikesta. Jos tämä ei vakuuta vastapuolta, kysytään mielipidettä joltakin kolmannelta henkilöltä. Keski-ikäiseltä tietenkin. Koska he tietävät kaiken. Ja ovat aina oikeassa.

2 kommenttia:

Lenski kirjoitti...

Mä niiiiin tiedän mistä puhut! Samaan kategoriaan kuuluvat myös keski-ikäiset ja vähän vanhemmatkin, jotka jatkuvasti hehkuttavat sitä kuinka he pesevät mattonsa laiturilla, neulovat sukkia, säilövät marjoja ja tekevät karjanlanpaistia ja uskovat, että kukaan heitä nuorempi ei voi osata tehdä samoja asioita. Koska vain keski-ikäiset osaavat. Nuoret eivät varmaan ole koskaan kuulleetkaan kyseisistä asioista, koska ovat niin nuoria.

Riku Riemu kirjoitti...

Olette oikeassa, vaikka kävelettekin väärässä.