keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Syksyllä taas...

No nyt on taas syksy, ja mitäs se tarkoittaakaan. No tietenkin sitä, että koko kansa aloittaa nyt kauan suunnitelemansa harrastuksen. Mielellään liikuntaa, kun kesällä on vähän päässyt plösähtämään. Eikun lenkkipolulle vaan puuskuttamaan töiden jälkeen. Siellä ne on kaikki muutkin seuraavat kaks viikkoa. Sitten onkin taas hissumpaa.

Kansalaisopistojen ja kuntosalien ohjelmia selataan intoa täynnä ja varataan paikka yrttienkasvatuskurssille, joogaan, tehokiinteytykseen, ikonimaalaukseen, intialaisen ruuan salat tutuksi -viikonloppukurssille sekä italian alkeet, kun sillon pari vuotta sitten tuli niin kauheesti kaikkia yllättäviä kiireitä, ettei sitten ehtinytkään käydä sitä loppuun. Harmi!

Säästän teidät nyt pettymyksiltä ja itsesääliltä. Ihan turhaan alotatte mitään uutta harrastustoimintaa, kun keskenhän se kuitenkin jää. Säästäkään rahanne, menkää ikeaan ostamaan uus lamppu ja vetäkää halvat lihapullat naamaan. Kotimatkalla alkosta vinksupullo viikonlopus. Siinä onkin jo tarpeeks muutosta ja piristystä syksyyn, loppuvuoden voi maata sohvalla kaukosäädin käpälässä pullaa mussuttaen.

Toista sama tammikuussa.

2 kommenttia:

Siivetön kirjoitti...

:DDDD Just tuosta ilmiöstä puhuttiin tänään. Se tulee myös keväällä, silloin halutaan joku liikuntaharrastus kun pitää päästä biitsikuntoon. Ja se tulee tammikuussa kun on vedetty jouluherkkuja ja lihottu.

Lakunen kirjoitti...

Että mä niin rakastan tätä tein blogia! =D