perjantai 25. syyskuuta 2009

Naistenvessan kyylät

Olet baarissa, pitämässä hauskaa, ehkä jopa juomassa. Kaikki on ihan jees, töykeää henkilökuntaa ja tanssilattian lähentelijöitä lukuunottamatta. Kunnes teet sen virheen, että menet vessaan.

Heti sillä sekunnilla kun astut vessajonoon (lisää vessoja baareihin!), alkaa helvetti. Joudut kuuntelemaan itseään vielä hieman lisää ehostavien neitosten kännistä tilitystä odottaessasi vessan vapautumista. Samalla yrität välttyä saamasta hiuslakkaa tai hajuvettä suoraan silmiisi tai suuhusi.

Varsinainen tulikoe on kuitenkin käsienpesu. Yrität kohteliaasti hivuttautua prinsessamuurin jostakin aukosta lavuaarin ääreen. Varaudu siihen, että sinua tuijotetaan. Sinua tuijotetaan pitkään ja yhtään häpeilemättä. Tuijostus alkaa naamastasi, siirtyy alas aina kenkiin asti, matkalla arvostelevat silmät saattavat pysähtyä tisseihisi, perseeseesi tai johonkin vaatteeseesi. Tästä seuraa joko säälivä tai hieman kysyvä katse silmiisi. Itse tarkastelija on tietenkin pukeutunut tänään ostettuun gina tricot:n tai h&m:n rytkyyn, pakollisina varusteina feikkirusketus, pari putkiloa huulikiiltoa ja Mike Monroe -tupeeraus. Mutta mitäs hän nyt huomaakaan? Naamassasi on jotakin todella kiinnostavaa, koska sitä on katseltava tarkasti ja joka kulmasta. Samoin ihmetellään hiuksia. Saatetaan ehkä kuiskata jotakin täysin identtisen näköiselle kaverille, tai pyöritellään silmiä. Jos satut kääntämään katseen näitä naikkosia kohti, niin he äkkiä jatkavat juttuaan kuin eivät olisi muuta tehneetkään. Mutta varokin, jos satut itse vilkuilemaan näitä kuningattaria arvostelevasti. Saman tien tulee kulmien kohotus, ehkä myös kohtelias kysymys "Mitä vittua sä tuijotat lehmä?".

Poistut vessasta varmana siitä, että olet yhtäkkiä lihonut kaksikymmentä kiloa, naamasi näyttää apinan perseeltä ja vaatteesi ovat Veikko Hurstin avustuspisteestä. Menet suoraan baaritiskille.

Tanssilattialla saatat ehkä jotenkin vahingossa läikyttää juomaasi vessakyylän päälle.

Ei kommentteja: