sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ällöt rakastuneet

Mä ymmärrän, että rakastuneena on tosi ihanaa olla. Ja ymmärrän kyllä, että kun joku nyt viimeinkin on löytänyt jonkun sokean ja idiootin kusetettavakseen, niin sitä pitää sitten hieroa kaikkien sinkkujen ja muidenkin naamaan oikein kunnolla.

Mutta onko silti pakko nuolla sitä kumppanin naamaa ja kurkkutorvea ihan joka paikassa. Noin niinkun ruokakaupassa ja ratikassa esimerkiks. Tai hississä. Ja puristella persettä ja ties mitä.

Ja sit nää hellittelylellittelynimet. Säästäkää ne kultsipossukat ja murumurmelit jonneki lukittujen ovien taakse.

Täällä liikkuu nimittäin ihan normaalejakin ihmisiä, jotka haluis käydä kaupassa joutumatta oksentamaan.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

oon teidän kanssa niin samaa mieltä tästä asiasta,olenhan katkera sinkku:P. Mutta siis aikuisten oikeesti, ketä haluaa katella kun jotkut lääppii toisiaan julkisella paikalla, viimek tänään meinasin räjähtää bussissa eräällekkin parille, jotka tukki käytävän toisiaan lääppiessä, menisivät koteihinsa kutemaan.

Anaïs kirjoitti...

MY THOUGHTS EXACTLY.
Toinen ilmiö on sitte pariskunnat jotka harrastaa PARISKUNTAJUTTUJA (vittuku toi kuulostaaki jo niin epäilyttävältä) toisten pariskuntien kanssa eikä sinkkuja kutsuta. On se siistiä istua yksin kotona kun 80 % kavereista on pitämässä hauskaa bileissä, joihin ei saanu kutsua koska on B-luokan kansalainen eli ei oo ottanut vierelleen jotakuta dorkaa vaan siksi että ois joku.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Mari, jos ois pokkaa, niin vois aina näyttää sellasta sormet kurkkuun -oksennusimitaatiota tollasille lääppijöille. Tai mennä mukaan siihen lääppiin sitä pariskuntaa.

Anaïs, jep, en osaa ihan päättää et onks toi sun kuvailema tilanne ärsyttävämpi, vai sit se, et olis ainoona sinkkuja jossain pariskuntabileissä.

-Henssu