torstai 4. helmikuuta 2010

Farkut

Miksi ihmeessä niiden pitää aina venyä käytössä ihan lörpöiksi. Varsinkin silloin kun haluaa, että ne on tiukat ja istuvat. Kerran ehtii käyttää, niin jo ne roikkuu päällä.

Tiedän kyllä, että kuuluu aina ostaa ennemmin vähän liian kireät kuin just sopivat farkut. Mutta sit ku ostaa sellaset vähän snadit, niin käyttämättähän ne jää. Koska ne on liian pienet ja puristaa ja ahdistaa.

Ja nykyään vaatekaupoissa kysytäänki kassalla aina, että ostithan tarpeeks pienen koon, ku nää venyy käytössä. Siinä on sit kiva lähtee ostoskassi kädessä vittuuntuneena siihen, et ainiin, ei nää enää huomenna oo niin hyvät ku äsken sovittaessa.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Sit kaikki farkkuintoilijat kehtaa viel sanoo, et farkut pitäs pestä vaan kerran puolessa vuodessa, niin ne pysyis hyvänä.

Mitä helvettiä tekee housuilla, joita ei saa ees pestä? Ei niitä voi ainakaan päälleen vetää.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Siis okei. Mä oon kyl tietämättäni noudattanu tätä kultasta sääntöä, kun ne tosiaan pesun jälkeen venyy vaan entistä enemmän. Seliseli, mul ei oo pesukonetta.

Mut hirveen kiva, ku haluisin tosiaan pestä noi jossain kiinassa tehdyt farkut ennen ku niitä jalkaani laitan. Koska niissähän on kaikkia myrkkyjä ja siihen(kin) voi kuolla. Näin kävi kerran Housessa.