lauantai 27. helmikuuta 2010

Hätäilijät junassa

Kun VR:n omista sekoiluista on nyt jo valitettu ihan joka puolella ni ehkä meiän ei enää tarvii keskittyy raivoomaan siitä.

Sitä vastoin ärsyttää aivan jumalattomasti ihmiset, jotka junassa nousee noin 45 minuuttia ennen määränpäätään seisomaan siihen käytävälle ja huitoo takit päälle ja töröttää siinä pahalta haisten ihmisten nenän edessä, että nyt varmasti ehtii sit ulos sieltä junasta oikeella asemalla.

Ja vielä jotenkuten ymmärtää, että panikoi, ehtiikö jäädä jollain pienellä maitolaiturilla, mutta kun sama tapahtuu myös junissa, joissa päätepysäkkinä on Helsinki! Luuleeko ihmiset tosiaan, että jos ei aivan helvetin kyytiä ryntää jossain Hyvinkään kohdalla keskelle käytävää, ni saattaa olla että se juna jatkaaki Helsingistä asemarakennuksen läpi Suomenlahteen asti?

4 kommenttia:

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Joo, ja lentokoneessa. Heti ku pyörät osuu maahan, ni kauhee klik klik klik ja takkia niskaan. Ihan ku sielt pääsis ulos HETI ku se kone on pysähtyny. Mut silti pitää vaan tungeksii siin käytävällä ja penkoo niit yläkaappeja.

Junissa muuten on aina sellanen ilmiö, et eka lähtee ne superhermoilijat siihen jonotteleen. Sit kaikki loput panikoituu tästä, ja on ihan et "no nyt on kiire, noi seisoo jo tos jonossa, me ei ehitä!"

-Henssu

Riikka kirjoitti...

Niin tuttua toi. Pakko rynnätä oville vaikka juna ei edes hidasta vielä, tekee varmaan äkijarrutuksen asemalle ja me ei ehitä, iik.

Niin ja oma äitini kuuluu noihin hermoilijoihin. Lämpimästä asemarakennuksesta pitäisi mennä ulos 20c pakkaseen odottelemaan min 15min ennen junan lähtöä, lähtee kuitenkin etuajassa ja me ei keritä. Hehhehheh

Anonyymi kirjoitti...

Sehän on jo testattu ettei se siitä rakennuksesta läpi mene. Kyllä kaikkien juna pysähtyy asemalle ja jos hyvin käy niin voi päästä suoraan hotelliin. :D

Lässy kirjoitti...

No viiiiiitttuuuuuu