keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Journalismin helmiä, osa 78425

Noniin, eiköhän mennä suoraan asiaan sen enempää pohjustelematta. Tällaset raivot alkaa olla jo niin meitä, ettei tässä mitään selittelyjä tarvita.

Laatulehti Ilta-Sanomat on kirjoittanut "uutisen" otsikolla "Googlen Street View paljasti heti nipun noloja tilanteita Suomessa".

Nolot tilanteet olivat mm. mies pornokaupan edustalla, sammuneita spurguja ja pidätetty mies poliisiauton kyydissä.

Missäköhän maassa tää jutun kirjottanut toimittaja oikein asuu, kun mainitut tilanteet on niin hirveän noloja. Varsinkin kun kuvissa olevien henkilöiden naamat on tottakai sutattu. Harvoin spurgut kauheesti häpeilee sitä, että ottaa nokkaunet puiston penkillä. Ja jos jollain on pokkaa mennä keskellä päivää fillarilla poksukauppaan, niin tuskin hän on sitä kauheasti häpeillyt tai häpeää jatkossakaan.

Noloa tässä jutussa on vaan se, että toimittaja ei oo löytänyt mitään oikeasti hauskoja tai noloja kuvia, vaikka on pitänyt heti saada joku uutinen tästäkin asiasta veistettyä.

1 kommentti:

Lässy kirjoitti...

No kattokaas pojat, kun tollaset asiat on noitten vitun sievistelijöitten, eli varmaan sen toimittajankin, mielestä vitun noloja. Ihan alkaa itteeki vituttaa. Mut eniten vituttaa se, ku en päätyny Google street view'hun kaivamassa persettäni Mannerheimintiellä.