keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Tylsät blogit

No niin. On muodikasta pitää blogia, sehän ollaan huomattu. Ja se on ihan ok, että jotkut kirjoittavat päiväkirjamaisesti arkensa tapahtumista, vähän niin kuin itselleen.

Mutta jos lähdetään sille mainostamislinjalle, että sitä pitää joka tuuttiin aina Twitteristä ja Facebookista lähtien ruveta mainostamaan, ni oisko se sitten hyvä, että siellä olisi jotain kiinnostavaa sisältöä?

Ei mua ainakaan vähempää kiinnosta, että joku kirjoitustaidoton, helvetin tylsän elämän omaava harmaavarpunen kirjottaa joka päivä blogissaan, mitä söi ja mitä tänään laitto päälle ja minkä väristä oli tämänaamuinen paska. JA että sitten sitä linkataan joka helvetin väliin joka taholle suu vaahdossa.

Ihan suosituksena vaan, että jos ei sillä blogilla + omalla elämällä ole mitään tarkotusta, ni kannattaa raapustaa ihan sinne omaan päiväkirjaan tai pitää koko bloginsa yksityisenä.

Ei ketään oikeesti kiinnosta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syö pääs! Joku talitintti mainosti tätä mulle ja kyllä vitutti. Miksi tällaista ala-arvoista paskaa julkaistaan? Pitäkää bloginne yksityisenä niin säästytään paljolta mieliharmilta!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Hei, turha rupee tääl vinee, jos napsahti omaan nilkkaan, etkä kestä kritiikkiä!

Sellast se elämä on. -Anssu

Janna kirjoitti...

Hehe, samaa mieltä. Oon yrittäny löytää uutta kivaa blogia, mutta mistäs löydät, kun kaikki on näitä muotiblogeja tai jotain laihdutusblogeja. PLÄÄÄÄH.