keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Earth Hour

Nyt kaikki ekojeesustelijat pääsee pätemään, kun lauantaina taas sammutetaan valot tunnin ajaksi. Se on kattokaas Earth Hour, ja sillon osoitetaan, et näin me säästetään sähköä ja luonnonvaroja ja sodatki loppuu.

Sit taas puol kymmeneltä kaikki valot päälle ja nukahdetaan telkkarin eteen. Kyllä nyt on maailma pelastettu.

Ja taas on blogit täynnä fiiliskuvia, kuinka oli niin ihanaa syödä ja rauhoittua ja vaan olla kynttilän valossa. On se kummaa, ihan ku ulkomailla olis.

Joojoo, symbolinen ele. Ei vaan taida symboliikalla kauheen pitkälle päästä tässä asiassa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

26.3. on vasta ensiviikolla :)
ja joo, en mä itsekään iha täysin tajuu, ku tykkään muutenki istuskella pimeässä ja pitää sähkönkulutuksen minimissä.
tommosta wannabehäröilyä, josta sitte voidaa vuosi retostellaa "sillonki säästin sähköä" ja kaikki maholliset valot ja lamput päällä, sähkölaitteet huutaa taustalla.. o.o

Betoni kirjoitti...

Tuossahan pääsee vielä valloilleen se entisaikojen pikkuporoporvarilliseen näpertelyyn sortuva normilauantai; lauantaitanssit telsusta, jokunen bisse, lauantaisauna jonka päälle huonoa seksiä ja sitten tieto pois ja muija lumihankeen. Kyllä nuo kaikki ehtis tunnissa. Hyi.

Jack is back kirjoitti...

Ja heti kun tunti on kulunut, ihmiset ylpeilevät Naamakirjassa sillä, etteivät ole olleet ruudun ääressä tuntiin.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Ooh, oon niin aikaani edellä. Mut hyvä, että korjattiin erehdys, ettei kukaan nyt vahingossa sammuta niitä valoja vääränä päivänä, aikauhee!

Juu ei noissa valoja vaadita minnekään.

Joo, ja kenties viel ilmotetaan sillon ennen sitä tuntia, et nyt en oo sit tuntiin tääl tavotettavissa, kun oon pelastamassa maailman.

-Henssu