maanantai 14. maaliskuuta 2011

Suomalaiset Japanissa

No niin, nyt voidaan huokaista jo helpotuksesta, kun ei käynyt kuinkaan: ulkoministeriön mukaan kaikki Japanissa oleskelevat suomalaiset on nyt tiettävästi tavoitettu!

Kunhan ei nyt vaan omatoimimatkalaisia löydy vainajina, niin muusta viis. Kai siellä jokunen muunmaalainen henkensä heitti, mutta ketä se kiinnostaa?

Oikeastaan nyt voitaisiin lopettaa koko uutisointi Japanin tilanteesta, koska siellä on vaan niitä aasialaisia ja eihän se nyt meille kuulu, kun ollaan niin kaukana. Siirrytään vaikka vähän iloisempiin aiheisiin, kuten Martinan ja Eskon suhteen elvyttämiseen tai Tukiaisen tämänhetkiseen parisuhdetilanteeseen.

Ai niin, mutta onhan siellä vielä vaara, että ne ydinvoimalat räjähtää! No äkkiä sitten apteekkiin ostamaan joditabletteja, koska ei sitä tiedä, miten se tuulen suunta kääntyy. Kyllä nyt valtion pitäisi kaikille syntyperäisille suomalaisille (ei niin väliä muista) ilmaiseksi lahjoittaa purkillinen jodia, että ollaan me suomalaiset sitten turvassa!

Kyllä meillä on täällä hyvä, kun aurinko paistaa ja täällä ei tarvitse pelätä, että maa järisee. Näin se on, että suomalaisen ei pitäisi Tallinnan risteilyä pidemmälle Suomesta lähteä!

4 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Naulan kantaan. Ärsyttää niin helvetisti aina uutisointi, kun jossain tapahtuu jotakin. "Kaikki suomalaiset turvassa", no voihan nyt vittu sanon minä. Siellä kuolee tuhansia ihmisiä ja täällä kohistaan sadasta suomalaisesta.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Joo, jotenki toi uutisointi tuntuu pikkasen kornilta, että "Yli 10 000 kuollut, mut jes, ei yhtään suomalaista, hää hää!". -Anssu

Tiia kirjoitti...

Mua huvitti kans se uutinen, jonka otsikko oli jotenkin että "Japanin ydinvoimalaonnettomuus: Jodi loppui Turusta"........

junik kirjoitti...

Jos turkulaiset käy jodilla.