tiistai 8. maaliskuuta 2011

Naistenpäivä

Joo, antakaa mun taas kaikki kestää... Enhän mä muistanut tätäkään saatanan hössötyspäivää, ennen kuin naamakirjaan tänään kirjauduin.

Siellä sitä on huutamassa jokainen hameväen edustaja hyvää naistenpäivää omalle itselleen ja kaikille muillekin, joilla on kaksi kättä ja jalkaa ja sattuu olemaan synnytyselimet.

Jälleen kerran kyseessä on yksi ystävänpäivän kanssa samaan kategoriaan paiskattava huomionhakuisuuspäivä, jonka tarkoituksena on lähinnä tuoda rahaa kukkakauppiaille.

Suurin osa näistä Facebook-kohkaajaeukoista ei varmasti tiedä minkäänlaista historiaa tai taustaa koko naistenpäivälle, kunhan nyt vaan huudellaan kanalaumana, kun kerran muutkin.

En edes jaksa vetää korttia "Missä on miestenpäivä?", vaan miksei saman tien keksittäis esimerkiksi transujen päivää, somalien päivää, lemmikkikilpikonnien päivää tai sirkuspellejen päivää? Näihin ilonpitoihin voisin minäkin lähteä.

5 kommenttia:

Betoni kirjoitti...

Olkaatten varuillanne, miestenpäivä on marraskuun 19. Sitten vasta mesotaankin. Jepjep.

Depa kirjoitti...

Tuli taas päivän vatsalihasharjotukset vedeltyä, ku kävin lukemassa tätä blogia. :DD

Ja itse aiheesta: mää oon tänään huomannu lähinnä miesten toivottavan toisilleen hyvää naisten päivää. :D
Itse en saanu tästä päivästä naisena muuta iloo. Suht turhaa. Parempi sitä olis viettää Afganistanissa.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Joo, toi on ollut nyt vakiovitsinä, että miehet toivottaa, mutta kyllä on naisetkin oman tonttinsa tänään aika hyvin hoitanu...

Nimenomaan toi, että turhaa paskaa on juhlia tasa-arvon Suomessa tällasta päivää! -Anssu

Tanja kirjoitti...

Transujen päivä, ojeje! Ehdotan vappuaattoa ajankohdaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki muut vuoden 364 päivää on miesten päiviä. Ja transuja sun muita ei vielä ole tarpeeksi, että niille voisi järjestää omaa päivää.