tiistai 13. joulukuuta 2011

Kengät kirjahyllyssä

Toinen raivooja on aktiivinen blogien lukija, ja onkin tässä jo parin viime vuoden aikana kummastellut tyyli-/muoti-/ym. blogeissa esiintyvää ilmiötä. Kaikkea hassua siellä toki näkee (20 lähes identtistä kuvaa, kuvia aamiaisleivistä, kuvia eläimistä), mutta ihan överiä on kengät kirjahyllyssä. Tai lasikaapissa. Tai jossain muuten täysin absurdissa paikassa. Haastan jonkun rättibloggaajan ottamaan kuvan kengistään aamupalapöydässä niiden ruisleipien kaverina. Linkkiä kommenttilootaan, kiitos.

Mambakin totesi jo aikoinaan, että "Mitä tekee tennissukat kirjahyllyssä?". Jos miehet on ottanu tosta opiks, niin mitä nää naiset sekoilee? Oikeesti, vain naiset voi keksii tällasta. Vai ootteko nähny jonkun miehen pitävän lenkkareitaan sohvapöydällä ihan luvan kanssa?

Joojooooooo, jos ne kengät on superhienot ja superkalliit, niin turha niitä on siellä laatikossa säilyttää. Tai et ne voi niinku olla sisustuselementtiki, vähän niinku kaulakorut ovenkahvoissa. Jos mulla on jotain superhienoja koruja, niin pitäiskö ne sit vaikka laittaa joulukuuseen esille.

Mut en mä silti tajuu.. Ne kengäthän on likasetki. Koska kyl nyt hienoja kenkiä kuuluu käyttää. Ja ne pölyyntyy, jos ei saa olla laatikossa tai kaapissa. Kyllä kengät kuuluu jalkaan ja kirjat kirjahyllyyn!


6 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Noo.. Mä oon täysi kenkäfriikki, eteisessä joku 60 paria tällä hetkellä.. Mutta en mä niitä mihikään kirjahyllyyn nyt jumalauta laittais! Jalkaan ne kuuluu!

Janna kirjoitti...

Ps. En mä mitään mekkojanikaan ripustele pitkin seiniä, vaikka ne hienoja onkin.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Janna, luojan kiitos, että et! Muuten oltais jouduttu antaan sulle portsari tänne, eli porttikielto.

Ps. Joo, mikä se mekko-juttu kans on, en käsitä. Ja sit pitää olla vaaterekki keskellä olohuonetta myös.

-Henssu

Janna kirjoitti...

Ei mulle voi antaa portsaria, mä sain sellasta jo viime kesänä. Ahhaha, oon niin hauska parin glögin jälkeen, tiedän, että tekin kuolette just nyt nauruun ku luette ton kommentin. Eikä mulle kyllä muutenkaan voi mitään porttikieltoa antaa, koska mä oon teen ihanin ja kivoin lukija ever.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Janna, ahahahaha, no ku oot hoitanu sen portsarin jo, niin unohetaan se :D Ja oot kyllä ihanin ja kaunein ja paras lukijamme... ehkä myös ainoa!

-Henssu

Janna kirjoitti...

Kyllä täällä ehkä joku muukin käy, ne on vaan niin tolloja ettei ne vaan kommentoi.