lauantai 24. joulukuuta 2011

Muovikuusi

Muovisen "joulukuusen" keksijä pitäs hirttää siihen omaan muovirisuunsa. Kamalampaa paskaa saa ettiä aika urakalla. Missä on joulufiilis, kun ei oo kuusen tuoksua ja neulaset ei pistele kun yrittää asetella koristeita huolettoman symmetrisesti? Ja tietyt henkilöt (naiset, keski-iän ylittäneet) lähtee tähän häpäriin mukaan, ku "se ei sitte varistele, ei tarvii olla imuroimassa koko ajan, ja se kuusen haju käy nenään".

MUOVIKUUSI EI OLE JOULUKUUSI!

Jos oisin vielä lapsi, ni joulu olis kyllä pilalla.

4 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Mä oon niin katkera äidille, kun se meni ja osti muovikuusen, kun se muutti kerrostaloon. Ehkä salakuljetan ens jouluna sinne kuusen. Mut hei, hyvää joulua teille!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Janna, samat sanat, katkerana äidille, ku se joskus viis vuotta sit meni ostaan muovikuusen, ja sitähän on nyt sit käytettävä :/ Jos mun asunto ois isompi ku normaalien hotellien kylpyhuoneet, ni sinne oisin kyl roudannu puun.
Erittäin raiv..rauhaisaa joulua sinnekin!

-Henssu

Anonyymi kirjoitti...

Perkele, mikään ei oo mielisairaampaa ku raahata oikea ja ylihintainen ennen aikojaan katkottu haiseva puunrohjo olohuoneeseen korven lemua, kellastuvaa neulasta, heräileviä hämähäkkejä ja muita ötököitä levittämään. Mieluummin ilman kuusta kuin oikea kuusi sisätiloihin, kiitos vaan. Oma jokavuotinen raivoaihe ovat mieliköyhät joulunatsit, jotka pitävät pakkoliikkeenomaisesti kiinni joka ainoasta kuppaisesta hometraditiosta kitisten siitä, miten joulu on "pilalla", jos ei ole lunta, jos ei herätä klo 4.20 kirkkoon, jos jää joulurauhan julistus käymättä/näkemättä, jos jää se saatanan turha lumiukkoanimaatio/Samu-Sirkan joulutervehdys näkemättä, jos ei ole itsetehtyjä laatikoita 600 kiloa valmiina, jos ei kauhota kurkkuun ällöttävää riisipuuroa jne. jne. jne. Ketään ei oikeasti kiinnosta kenenkään 100 % Aidot ja Ainoat Oikeat Jouluperinteet. Ainoaoikeajoulu-neuroositraditionalistit on juhlakauden syöpä, tukehtukoot siihen viistonniseen ainoaan oikeaan kinkkuunsa. Suomalainen jouluruoka on lisäksi paskaa surkeasta agraariyhteiskunnasta, joka onneksi on jäänyt lopullisesti taakse, ja joululaulut raivostuttavia. Muuten OK juhlapyhä. Hyvää uutta vuotta, toivottavasti raivoamisen aihetta riittää.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Anonyymi, kiitos ihanasta kommentistasi! Raivoojien sisintä lämmittää kotitekoisen paloviinan tavoin näin omistautuneet lukijat. Jos ei ois vetäny lonkkaa, viinaa ja herkkuja noi viimeset neljä päivää, niin ois voinu toki raivota noista joululauluista, joulukirkosta ja väkisin väännetystä perinnejoulusta. Mutta riisipuuro on hyvää! Ja kuusi haetaan tietty naapurin mettästä, ei niistä ruveta maksamaan. Raivokasta vuodenvaihdetta!

-Henssu