perjantai 6. elokuuta 2010

All inclusive -lomat

Eipä taas tarvinnut tätäkään päivää aloittaa ilman raivon tunteita.

Päivän Hesarissa oli juttu ns. all inclusive -lomista, joilla ihmiset matkustaa etelän lomakohteisiin asumaan täyshoitohotelleihin koko viikoksi. Eikä tarvitse kertaakaan poistua kesken loman! Kyllä nyt on luksusta!

Okei, ihmiset on stressaantuneita ja haluaa rentoutua täysihoidossa. Mutta minkä takia sit tarvitsee lähteä tuhansien kilometrien päähän nauttimaan siitä, kun täysihoitopaketteja myydään ihan Suomenkin lomakohteisiin?

All inclusiveen kuuluu, että ruokaa ja juomaa ja viihdykettä on koko ajan tarjolla.

"Lasten ehdoilla mennään. Kun lasten tulee nälkä, ruokaa pitää olla justiinsa", sanoo yksikin perheen äiti jutun haastattelussa. Ei jeesus, toihan onkin hyvä syy maksaa 2750 euroa hampurilaisista ja pitsasta.

Varmaan näiden perheiden läheiset ja tuttavat (otan osaa), saavat sitten matkan jälkeen kuulla paljon nähdeiden maailmanmatkaajien suusta, että "Kyllä se Egypti oli niin kiva maa! Siellä on ihmiset niin ystävällisiä ja mukavia!".

Kai ne nyt saatana on mukavia, kun niiden leipä on kiinni siitä, että tyhmät valkonaamat tulee käristämään itseään uima-altaan reunalle ja maksamaan kaikesta siitä keinotekosesta paskasta.

Että sellasta matkailua.

Ei kommentteja: