keskiviikko 4. elokuuta 2010

"Ihana kuva susta!"

Miksi tätä käytöstä sosiaalisessa mediassa voisi kutsua, kun etenkin naisten pitää aina kommentoida ystävilleen, että "Tosi hyvä kuva susta!! :) Oot kaunis!!! :)))"?

Ymmärrän vilpittömät kehut silloin tällöin, mutta sit kun pitää alkaa joka kuvaan kommentoida samaa laulua, vaikka kuvan kohde näyttäis todellisuudessa petolinnun peräpuolelta ripulikauden aikaan, ni alkaa vähän haiskahtaa mielistelyltä. Ilmeisesti tämän käyttäytymisen takana on kehujen kalastelu, että jos vaikka joku sattuisi kehasemaan takaisin, ni olispa kiva.

Hauskinta tässä yltäkylläisessä kehumisessahan on vielä se, että "Näytät hyvältä tässä kuvassa"-kehut kuulostavat suomennettuina siltä, että "Miten sä onnistuit näyttämään tässä kuvassa näin hyvältä, vaikka normaalisti näytät lähinnä siltä, että sulla olis spitaali?"

On sen verran ruvennu raivostuttamaan tämäkin asia, että vois alkaa kohta ite kommentoida, että "Tässä kuvassa näytät ihan persereiältä" tai "Hirvee kuva susta!!". Jännä nähä, syttyiskö muutkin kommentoijat olemaan rehellisiä.

2 kommenttia:

sanaton hämmästyksestä kirjoitti...

Ystävä ei huomannut kuvaansa, joka oli lukemassaan lehdessä. Oli kuulema niin ruma, lihava ja outo siinä, ettei tunnistanut :))

Anaïs kirjoitti...

Anssi :DDDD