torstai 10. helmikuuta 2011

Elämäntaparemontti

Etenkin naistenlehdet jaksaa näköjään huutaa joka numerossaan, kuinka joku julkimo tai ihan taviskin on nyt laihtunut useita kiloja. Lukijoita houkutellaan ostamaan lehti sillä, että tämä onnistuja nyt kertoo, miten selviytyi liikakiloistaan.

Ja se resepti on AINA sama vanha, oikein yllättävä: aina on tehty elämäntaparemontti. Sit siihen aina liittyy jotain kuolemattomia, valaistuksen kokeneen ihmisen lausahduksia, kuten "Jätin turhat välipalat ja lisäsin liikuntaa" sekä "Nykyään jaksan paljon paremmin ja olen energisempi".

Piristävämpää olis lukea välillä vaikka sellanen stoori, jossa julkimo X X kertoo laihtuneensa tiukalla suonensisäisten huumeiden käytöllä.

"Vedän päivittäin ränniin, ni ei paljo tuu nälkä", kertoo X X piripäissään.

7 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Palkitsin teidän blogin raivoamisen uhallakin, joten käykääpäs tsekkailemassa!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Ohhoh, kaikkea sitä kuulee! Eiköhän tästäkin jonkun aiheen saa raivostua... Kiitos nyt kuitenki! -Anssu

Helena kirjoitti...

Tää onkin hauska blogi, tällaista tarvitaan - kun ei omassa blogissa kehtaa raivota. ;-)

Siivetön kirjoitti...

Kyllä mä raivoon välillä mun blogissa, sehän vetää lukijoita enemmän kuin onpa elämä ihanaa-aiheet :P Todistetusti. Toisaalta mun blogi ei olekaan sitä varten et haluan vaan lukijoita ;)

Mutta tuosta raivon aiheesta. Lehdillä ei ole mitään uutta enää, eikä tietenkään kukaan paljasta piriseikkailuja, vaikka se saikin ehkä laihtumaan jonkun "onnekkaan" Muah :D

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Helena: Kannustan kyllä kaikkia raivoomaan, koska se on ihan terveellistä ja maailmassa on ihan liian paljon kaikkea paskaa, josta kukaan ei uskalla/ymmärrä/kehtaa raivota!

Siivekäs: Joo, voi olla, että piriseikkailuja on vaikea löytää kyl. Ite kritisoin lähinnä sitä, että voisko edes joskus YRITTÄÄ löytää jonkun vähän erilaisen näkökulman noille jutuille tai sitten ihan vaan jättää tekemättä ne jutut, jotka on tehty jo miljoona kertaa. -Anssu

Siivetön kirjoitti...

Kiitos uudesta lempinimestä! :D

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Jaahas, tekevälle sattuu! No eiks "Siivekäs" ois paljo parempi nimi?! -Anssu