keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Päätöskyvyttömät

5 attending, 20 maybe attending ja 24 awaiting reply ja aikaa tapahtumaan pari päivää. Kuulostaako tutulta?

Nykyisenä Facebook-aikana ei ilmeisesti voi päättää mitään aikaisemmin kuin neljä minuuttia ennen h-hetkeä. Aina ollaan ehkä tulossa ja menossa.

Miten sitä ennen osattiinkaan sopia joistain asioista jopa viikkoja aiemmin? Ehkä silloin ihmiset olivat rohkeampia ja pystyivät niinkin vaativiin ratkaisuihin kuin päättämään, että kahden viikon päästä menen syntymäpäiville, joille minut on kutsuttu. Eikä siinä ollut sen kummempaa pähkäiltävää.

Vai onko tässäkin taas kyseessä se, että pitää tehdä itsestään numero ja odottaa, että esim. juhlan järjestäjä alkaa kysellä ja maanitella, että "Tuuuuu nyt, ois kiva!!". Sit voi marttyyrina mennä, "kun kerran niin pyydettiin".

Jos tämä on se syy, niin ei voi taas muuta toivoa kuin pikaista oman käden kautta tapahtuvaa menehtymistä tällaisille ihmisille.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

"Päättäkää mihin uskotte!"

Janna kirjoitti...

Haha :D Tuo on muuten ihan mielettömän ärsyttävää! Järjestin viime vuonna synttäreitäni ja kutsuin 25-30 henkeä. Juhlapäivään mennessä kutsuun vastanneita oli 12... Varasin sitten tietysti boolia ja ruokaa sen mukaisesti. No, bileet alkoivat ja yhtäkkiä meitä olikin täällä 26, ruoka ja booli loppui alta aikayksikön. Helvetin ärsyttävää! Vaikka laittaisi kutsuun, että ilmoitathan jos olet tulossa, että osaan varautua, niin silti tulee niitä "ehkä tuun, ehkä en"-vastauksia. AARGH.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Janna, toi on niin tuttua! Itse olen kokenut saman, että maybena tai awatingin replyna tullaan bileisiin klo 22 ja ihmetellään, että ei ookaan enää boolia jäljellä... -Anssu