tiistai 8. helmikuuta 2011

Shokki: Lunta

Kyllä ihmisten ja toimittajien sit on väännettävä valitettavaa vaikka väkisin. Aina ku on lunta tulossa vähänkin enemmän, niin vähintään viikko etukäteen pistetään mylly pyörimään, et "Lunta tulossa -KAAOS!".

Sit muutama päivä jauhetaan, et mikä kaikki on taas menny pieleen. Toimittajat varmaan itseasiassa voi käyttää niitä vanhojen uutisten pohjia ja vaihtaa vaan päivämäärät. VR myöhästelly, autot jumittunu, ratikat myöhässä, mummot liukastellu.

Seuraavat pari viikkoa etitään syyllisiä tähän kaikkeen ja lailetaan gallupit - Pitäisikö lumentulo estää? - ja "Lumi pilasi elämäni - lähetä kuva" -kilpailut käyntiin.

Ja tällasta paskaa saa sit lukee: Raivo repesi radanvarressa - VR jätti ihmiset hankeen

Ymmärrän ihan täysin sen raivon, että jos junat ja muut julkiset liikennevälineet on myöhässä vähänkin, niin siinä sit myöhästyy töistä. Mutta että nyt oli ihan jätetty "kymmenet ihmiset" "todella pitkän matkan päähän ysilaiturille" asemasta, josta ihmiset sitten "tarpoi, loikki ja hyppi varmastikin sata metriä".

On se kauheeta, kun ei nyt ihan joka laiturinpäätyä ollut ehditty kolata. Ja siellä joutu ihan varmastikin sata metriä tarpomaan. Mitenköhän nää ihmiset oli aamulla ees päässy sinne juna-asemalle?

Juttua varten haastateltu nainen oli heittänyt ilmoille myös shokeeraavan kommentin: "Ihmiset yrittivät auttaa toisiaan." Siis mitä helvettiä?!! Kuka on kehdannu mennä auttamaan toista ihmistä, joka on avun tarpeessa?! Ei niin saa tehdä, tää on Suomi! Onneks oli lehdistö kutsuttu paikalle.

Ei kommentteja: