torstai 14. huhtikuuta 2011

Eläkeläiset

Eläkeläiset ovat...

... aina tiellä. Menet sitten metroon/junaan/bussiin/raitiovaunuun, niin voit olla varma, että eteesi on tunkemassa joku eläkeläinen helvetin hitaasti, mutta eturivissä, totta kai!

... aina ensimmäisenä. Ei ilmeisesti käy mielessä, että voisi joskus jättäytyä suosiolla sinne viimeisten joukkoon ja tulla kaikessa rauhassa siellä, kuten tekevät muut syystä tai toisesta itsensä hitaaksi tietävät. Vaan ei, eläkeläisten on päästävä ensimmäisenä, jotta aiheuttaisivat mahdollisimman paljon ruuhkaa.

... aina liikkeellä ruuhka-aikaan. Onko se niin paljon vaadittu, että julkisiin kulkuvälineisiin, kauppaan ja muihin ruuhkakeskittymiin lähdettäisiin siinä aamu- ja iltapäiväruuhkien välissä, kun kerran aikaa on? Pakko on tunkea samaan ruuhkabussiin työmatkalaisten kanssa ja valittaa, kun ei ole tilaa istua.

... aina tietävinään kaiken. Älä edes vaivaudu selittämään, sillä nämä fossiilit taatusti tietävät paremmin kuin nykynuoriso. Ymmärrettävästi elämänkokemusta kyllä löytyy, mutta annas olla, kun eläkeläinen alkaa väittää, että hän tietää kyllä paremmin, miten kassakone toimii.

... aina haitaksi. Täten julistankin ehdotelman, nimeltä "Eläkeläisten ulkonaliikkumiskielto". Tämän kiellon perusteella eläkeläisiltä on kiellettyä liikkua kaupungin keskustoissa/muissa ruuhkakohteissa klo 7-10 ja klo 16 jälkeen. Näin ollen eläkeläisillä on ruhtinaalliset kuusi tuntia aikaa hoitaa omat asiansa kaikessa rauhassa, poissa muiden ihmisten jaloista.

Rauhaa, sujuvuutta ja hermojen säästämistä - eläkeläiset himaan.

5 kommenttia:

Siivetön kirjoitti...

Komppaan jälleen!! Ei vaan yksinkertaisesti ole mitään raivostuttavampaa kun teiden tukkeena olevat vanhukset kuten viimeksi tänään. Meinasi huoltoasemalla ruoka kylmettyä lautaselle kun en päässyt vessasta pöytääni erään rollaattorimummon takia. Mulla tulisi varmaan aika liuta asiaa näistä ruuhka-aikaan hoipparoivista vanhuksista että en ehkä tähän ala latoon kaikkea, mutta jonkun adressin voisin allekirjoittaa ulkonaliikkumiskieltoon...;D

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Voin tuntea tuskasi noiden eläkeläisten kanssa! Adressi ilman muuta tekoon, ei tässä muuten kestä Suomen nuorison hermot! -Anssu

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=fo2veqb1zmw

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Huhhuh! Varastettu raivo meiltä! -Anssu

Partapappa kirjoitti...

Tottahan pojat turisette.
Vastavuorosesti: Mikä vittu teit nuorii vaivaa, ku teijjä tarttee joka hemmetin kauppaa mennes laittaa se kälyne autonromunne just siihe INVApaikalle?
Ne paikat ku on tarkotettu meille hitaasti tukkonaliikkuville eläkeläisvammasille.
Välit tekis mieli alkaa väkivaltaseks, mut en viitti.

En ittekkä voi tajuta sitä, miksei eläkelläiset voi käyä kaupois sillo ku siel on hiljast.

Nimim: Vammaantunnu ELÄKELLÄINE!
Perkele!