maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vaalitulos

Pakko näköjään kommentoida, kun sosiaalinen media oikein taas hehkuu punaisena idioottien määrästä.

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että vaalitulos oli perseestä ja persut on perseestä, mutta nyt on menny taas överiksi:

Jokainen kummin kaima huutaa Facebookissa naama punasena omaperäisiä juttujaan, kuten "Mihis sitä muuttais?" ja liittyy kiihkolla kaikkiin perussuomalaisia vastustaviin ryhmiin. Ja suurin osa näistä urpoista ei ole millään lailla poliittisesti aktiivisia tai tajua yhteiskunnasta/elämästä yhtään mitään. Pitää taas vaan tehdä ja mennä, niin kuin muutkin.

Odottakaa nyt saatana, että katsotaan, mitä tuleman pitää, älkääkä itkekö siellä joukkohurmoksessa. Kyllä minäkin lupaan itkeä sitten, kun Kike Elomaasta tulee ministeri.

Loppukaneettina se, että olihan näissä vaaleissa positiivistakin: paljon hienompia juttuja ei voi olla kuin se, että mm. Paavo Väyrynen ja Marja Tiura jäivät rannalle ruikuttamaan! Ja saatiinhan sieltä pari muutakin urpoa pois kansaamme edustamasta!

2 kommenttia:

Neela kirjoitti...

Jep, samaa mieltä olen. Ei heti tarvitse rynnätä kaiken maailman persuja vastustaviin yhteisöihin. Jos niin moni heitä inhoaa, niin missä näiden "inhoajien" äänet näkyvät?

Itse suhtaudun epäilevästi siihen, pystyvätkö persut oikeasti muuttamaan mitään. Pelkäämpä, että kaikki jatkuu samanlaisena tai vaihtuu vielä huonompaan suuntaan. Seuraan kuitenkin jännityksellä ja samalla kärsivällisesti sitä mitä tuleman pitää.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Joo sepä se! Katottas nyt rauhassa ensin, ennen ku se verisuoni räjähtää päässä.

Täällä myös mielenkiinnolla seurataan, mitä tuleman pitää. Ja varmaahan on se, että raivon aihetta löytyy jatkossakin, kävi miten kävi. -Anssu