sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Virvonta

Palmusunnuntai on se päivä, kun pikkunoidat ja -velhot tulevat ovelle tuomaan pajunvitsoja ja pyytämään palkaksi muutaman pääsiäismunan. Se on sitten "kivaa" ja "perinteikästä" puuhaa se.

Ja paskanmarjat. Kysynpä vaan, että mitä helvetin kivaa ja perinteikästä on siinä, että idiootit vanhemmat opettavat kakaroitaan kerjäämään luvan kanssa?

Virpominen on taas todiste yhdestä älyttömyydestä, joka pysyy vallalla vuosikymmenestä toiseen, kiitos neandertalinihmisen tasoisten lasten vanhempien.

Käsittääkseni tänään juhlitaan palmusunnuntaita, jolloin Jeesus veteli edestakasin aasin selässä ja palmunoksat vaan heilu. Ymmärtäisin jotenkin virpomisen yhteyden palmusunnuntaihin, jos ovella tungettaisiin käteen palmun lehtiä, mutta kuka on keksinyt, että annetaan jotain risuja?

Mikään ei ärsytä enempää kuin se, että oven takana pimputetaan ovikelloa aamuvarhaisella ja muutama jo valmiiksi ylipainoinen räkänokka vaatii siellä itselleen herkkuja ja mieluiten myös rahaa!

Opettaisivat saatana kakaroilleen, että työtä tekemällä saa palkkaa eikä sillä, että kerjätään vieraiden ovella!

Tai miksei sitten samalla vähän laajennettaisi virpomisen piiriä, kun se kerran on niin kiva perinne. Tunkekaa ne kakaranne tonne kadulle kerjäämään romanialaisten seuraksi vaikka päivittäin! Sit olis joka päivä virpomispäivä! Ai ku kivaa ja perinteikästä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo tänkin talon räkivät ja huutelevat pikku-apinat on ihan pokkana oven takana virpomassa. Olisivat edes paremmin naamioituneita :)

Siivetön kirjoitti...

Täällä meilläpäin pojat kiertää ovelta ovelle koristelemattomien karahkoiden kanssa kerjuulla. Kohta niillä ei oo varmaan sitä oksaakaan vaan tulevat suoraan käsi ojossa. Ei sillä että mä sitä karahkaa kotiini haluisinkaan, mutta huh huh!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Otan osaa kaikkien suruun! :( Tänne ei onneks uskaltautunu yksikään. -Anssu

Sugar kirjoitti...

Minä taas odotin, että olisi tullut virpojia, mutta ei! :( Olin ostanut suklaamuniakin. Piti sitten syödä ne itse.