sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Facebook-päivittäjät

He ovat täällä. He ovat tulleet jäädäkseen. Jokainen meistä tuntee ainakin muutaman tällaisen. Ainut kysymys on, millä heistä pääsee eroon?

Tapaus 1: X X No huhhuh! Olipa viikonloppu!! Toivottavasti ensi viikonloppu sujuu vähän rauhallisemmin... Nämä arvoituksellisia vihjeitä omasta elämästään antavat ihmiset ilmeisesti luulevat, että jokainen kihisee jännityksestä saada tietää, mitä heille tapahtui viikonloppuna. Ja kun tällaisilla tyypeillä se totuus taitaa olla yleensä se, että sattui sukka menemään rikki tai vessapaperi loppui.

Tapaus 2: X X menee töihin/tuli töistä. Hyvä, että ilmoitat! Muuten ei ois kukaan arvannukaan, että ihmiset käy töissä. Kun tämä tyyppi haluaa repäistä, hän ilmoittaa, menikö aamu- vai iltavuoroon. Siinä sitä riittääkin kaveripiirillä kohistavaa.

Tapaus 3: X X I love you and you love me nothing in this world can stop us <3 Tämä tyyppi löytää hämmästyttäviä yhtäläisyyksiä omaan elämäänsä Top10-hittilistalta. Moni Britneyn ja Jenniferin ja Christinan ja näiden biisi on niinku just suoraan mun elämäst!!!11

Tapaus 4: X X Jos olen joskus sanonut sinulle ihihihi ni tykkää mun statuksesta ni sit sanon sun seinälle ihihihi ja sit sä sanot eiku sit mä eiku laita tää 192 ystävälles ja tykkää sit kaikista ihihihi eiku mi... He kuuluvat listaan "Ja kaikkia taas kiinnostaa".

Tapaus 5: X X likes your status. Jokaisella on tämä "ystävä", joka jaksaa likettää noin neljän sekunnin sisällä, kirjoitit sitten statukseesi mitä tahansa mummon kuolemasta hevosenpaskan koostumukseen.

Tapaus 6: X X sai taas kuulla olevansa korvaamaton työyhteisössään ja olevansa ehkä maailman paras tyyppi :) Ei kai kynttilää tarvitse aina vakan alla pitää, mutta kyllähän tääki nyt ärsyttää.

Tapaus 7: X X on bussissa. X X tuli bussista. X X menee ovesta sisään. X X istuu. X X syö. X X koskee vatsaan :< X X on ripulilla. X X ... Joidenkin mielestä se oma elämä on niin tärkeää, että jokainen liike, ilme, asento, sanominen ja ajatus pitää aina ilmoittaa frendeille Facebookissa.

Tapaus 8: X X No nyt on taas kadonnut marsu/hamsteri/pussirotta tuol Kerimäellä et nyt kaikki oikeesti hei auttamaan tää on tärkeetä varokaa oikeesti joku voi myrkyttää sen jos kukaan näkee ni soitatte heti 112 tai johonki LAITTAKAA SANAA KIERTÄMÄÄN!!! Maailmanpelastajat, jotka katsovat tehtäväkseen joukkoinformoida ja itkeä jokaisen kadonneen/eronneen/karanneen perään omassa statuksessaan mieluiten vielä täysin toisella puolella Suomea/maailmaa vailla minkäänlaista kontaktia viestin alkuperäiseen lähettäjään. Ja sit jos et jatka viestiä, olet paha ihminen ja joudut helvettiin.

Tapaus 9: X X http://www.youtube.com/eotyw349yn4we9yw49ny4we Oman lempibändin (yleensä joku susipaska) koko tuotanto naputettuna Youtube-linkkeinä minuutti toisensa perään. Että kuunnelkaa nyt kaikki tää on oikeesti hyvä ja täs on hei sanomaa!!

Tapaus 10: X X i'm thinkin' about going to helsinki and i'm happy to drive to there if y'all want to come as well! let me knw by fb or mobile xx Oho taas päivitin englanniks vaikka eihän mulla ookaan yhtään ulkomaalaista Facebook-ystävää mutku on vaan toi kielipää ni minkäs tekee ku sama pää kesät talvet ^_^

5 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Arvostan.

Anonyymi kirjoitti...

tää on ehottomasti pahin tyyppi ainaki kun yks omista kavereista on vähän tollanen, ei onneks noin paha

http://www.feissarimokat.com/2011/03/iltaa-mul-jai-levy-soimaan/

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Kiitos arvostuksesta. Itse otan osaa kaikkien puolesta, joilla tällaisia Facebook-ystäviä on.

Ja Iltoja-Teemulla on jääny tosiaan pahemman kerran levy soimaan. Hän on myös malliesimerkki siitä, kuinka kaikkia kiinnostaa... -Anssu

Anonyymi kirjoitti...

Mua on siunattu yhdellä fb-kaverilla, jonka päivityksistä (joita tulee vähintään 2 per päivä) 98% on "tää lähtis töihin", "töissä taas", "illaksi töihin" jne. Ketä kiinnostaa kunta paljon teet duunia tai koska sulla on iltavuoro?? Ihan kun tää tyyppi yrittäis todistella jotain ihmisille työnteollaan. Tässä joku aika sitten huomasin ettei ollu tullu työpäivityksiä muutamaan päivään, mutta selvishän sekin hiljaisuus; raskaan työn raataja oli lähtenyt lomalle.

aisha kirjoitti...

Mä kyllä luen mieluummin sentään kaverien työvuoroista ja liikkeistä viiden minuutin välein kuin niiden penskojen sairateluista ja uniongelmista ja ruoka-allergioista ja miten meidän Minttu-Iivari täyttää tänään tasan 3 kk 2 vkoa 6 päivää ja 3,5 tuntia.