tiistai 2. elokuuta 2011

Hiilarit

No niin, syksy tulee ja rekkapersettä yritetään alkaa kutistaa. Moni tarttuu toimeen jättämällä hiilarit pois ruokavaliosta. Se on just trendikästä.

Ja tokihan nämä urpot kuvittelee, että kun jättää perunan, pastan, riisin ja leivän pois, niin sitten ei tule niitä hiilareita enää ollenkaan. Tajuaisitteko, että ei niitä hiilareita voi jättää KOKONAAN pois, vaan niitä on ainakin vähän lähes jokaisessa ruokalajissa? Kaiken lisäksi jokainen ihminen tarvitsee niitä elääkseen.

Sellaistaki paskaa on tullut kuultua, kuten "Hiilarit ei sovi mulle". Hyvä juttu. Samalla vois sanoa, että "Hengittäminen ei sovi mulle" tai "Selkäranka tuntuu epämukavalta ni en enää käytä sitä" tai "Sormet ja varpaat ei oo kivat, jätin ne pois".

8 kommenttia:

Partapappa kirjoitti...

Nii ja samaset rekkaperseet ei näytä tajuuvan sit yksinkertast asiaa, et ku siit nenän al olevast aukost tunkee vähemmä enerkiaa sisuksiisa ku kuluttaa, ni väkiste paino tippuu.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Partapappa on täysin oikeassa! Toi kenties se vanhin voitehista. -Anssu

Jarno kirjoitti...

Ihminen on tyhmimmillään kun se luulee tietävänsä jotain itsestään. :)

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Aivan. Ja yleensäkin, kun luulee tietävänsä mistä tahansa jotain, mitä ei oikeasti tiedä. -Anssu

Janna kirjoitti...

Aah ihanaa, että te raivositte asiasta mikä ärsyttää mua ehkä maailman eniten. Oon niin kyllästyny kuuntelemaan työpaikkojen kahvihuoneissa hiilarittomasta dieetistä. Joka toinen saatana jauhaa niistä hiilareistaan; "mä syön nyt tätä hiilaritonta leipää, mä karppaan kokeile säkin. Hei älä syö tota pastaa, se lihottaa." Voi nyt jumalauta sanon vaan!

Mä oon sitä mieltä, että ihminen saa syödä mitä tahansa kunhan kuluttaa sen mitä syö. Ja parhaiten laihtuu liikkumalla ja pienentämällä ruoka-annosten kokoja. Vittu, että alko nyt oikeesti vituttamaan :D Ei mikään ihme, että ihmisillä on nykyään niin helvetisti ongelmia mahansa kanssa ku ollaa millon milläkin ruokavaliolla. Sit ku maha reistaa ni vedetään vähän Activiaa; "hei kokeile, tää auttaa!" URPO!!!! Auttaiskohan ihan normaali ruokavalio ja liikuntaa vähän enemmän ni eiköhän ala maha pelaamaan. Mä en nyt enää kestä tätä vitututusta. Lyön jokasta huomenna töissä joka alkaa jauhamaan karppauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Partapappa on väärässä. Asiahan ei ole näin yksinkertainen. Ihmiset eivät myöskään ole tässäkään asiassa kaikki samanlaisia, vaikka on niin helppo oikoa mutkia.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Janna: Ilo on kokonaan meidän puolellamme! Nimenomaan toi, että kaikki ns. normaalit lainalaisuudet on unohdettu, kun pitää pää kolmantena jalkana vouhkata niistä hiilareista. Samanlaisia läskejä ne työpaikan ämmät on siitä huolimatta, vaikka kuinka jättäis pastan pois!
-Anssu

Anonyymi kirjoitti...

Ite oon tällainen leppoisa hiilarihiiri. Mutta se mikä ärsyttää on äänimainokset, jotka yht'äkkiä pamahtaa päälle, kun tokkurainen nörtti kaikessa rauhassa surffailee netissä ! :O