perjantai 5. elokuuta 2011

Kavereistaan kertovat

"Me mentiin Jonnan kans sinne Raisalle, sit Pete sano et Tommi on tulos kans, mut sen pitää ensin käydä hakeen Maisalt se Jonnan paita Villelle, ni sit vast voidaan mennä kaikki yhes Teemulle, mut siis mä en kyl tykkää kauheesti siit Annikast, aina valittaa kaikest, ja esittää et ois Valtterin ystävä, vaik oikesti Jonnaki vihaa sitä ja sit ne on kertonu Tommilleki et mä muka oon sanonu et Ananas ois homo, hei tuol on Laura, kylhän sä sen tiiät-"

En?

Mikään ei vituta niin paljon kun se, että kaveri kertoo joistain mulle täysin tuntemattomista ihmisistä, ja puhuu niistä etunimillä, ihan ku mun pitäis helvetti tietää keitä ne on. Ikinä kuullukaan kenestäkään. Yleensä siinä vaiheessa kun on kaks outoo nimee tullu, niin itellä on vähän sellanen ihmettelevä "okei.." ilme. Mut ei se menoo haittaa, saan nyt sit kuulla koko tuntemattoman kaveripiirin kuulumiset. Ja seuraaval kerral pitää tottakai muistaa kaikkien nimet, kun "oonhan mä siit nyt sulle puhunu!".

2 kommenttia:

Onna kirjoitti...

Samaan kategoriaan menevät myös ne, jotka selittävät liian yksityiskohtaisesti tylsiä työasioitaan ja niiden käänteitä. Varmaan mua kiinnostaa kuunnella jonkun virastohiiren selostusta esiselvityksen palautteen kommentoinneista.

Jenni kirjoitti...

Tätä harrastaa puolet mun kaveripiiristä.. Tosi raivostuttavaa