torstai 26. marraskuuta 2009

Jos miljoona ihmistä liittyy, niin saamme lain, että äänestysoikeus määräytyy älykkyyden perusteella

Nyt ihan tosi hei, kaverit.

Siis miten tyhmiä voi ihmiset olla, liittyessään näihin "If 1 million people join, we get/give/move/change ...jotain" -ryhmiin. Niinku et "If 1 million people join, there will be no more wars" tai jotain yhtä typerää ja täysin perätöntä.

Ehdoton tyhmyyden multihuipennus löytyi tänään kun luin, että joku oli menny liittymään ryhmään "Alamme myymään RUOKAA ILMAN VOITTOA, kun ryhmään liittyy 153 607 ihmistä." Ensin siis ajattelin tämän liittyjän olevan äärimmäisen lapsellinen. Oli kuitenkin pakko vilkaista, että mikä tää ryhmä nyt oikeen on. Sivulla kerrottiin muun muassa tällaista: "Mietipä hetki sitä tosiasiaa että myös sinun kuukausittaisesta palkastasi tuntuva osa päätyy yrityksien omistajien tileille. Maksat heille kun ostat leipää, maitoa, juustoa, lihaa, puhelimen tai kun tankkaat autosi. Teitpä lähes mitä vain, päädyt maksajaksi." No aijaa!

Nyt en ole enää varma ovatko ne liittyjät täysin aivottomia, vai ryhmän perustajat. Mielessä käväisi myös, että täähän on ihan täyttä kusetusta, ja sinällään jo ihan hauska läppä.

Ei kommentteja: